Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt érhetek el...

Mennyi idő alatt érhetek el Érezhető eredményt ezzel az edzéstervvel ha csak az otthon is végezhető gyakorlatokat csinálom?

Figyelt kérdés

[link]

14 éves vagyok és tegyük fel hogy hetente legalább 3x csinálom meg az otthon is elvégezhetőeket. Nem testépítő akarok lenni csak kondiba akarom hozni magam.

2011. febr. 12. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Viszonylag hamar , szerintem 3 hónap alatt már látványos eredmények lehetnek mindenféle kiegészítők nélkül..

Én 16 évesen csináltam itthon a súlyzós edzést nyáron 3 hónapig és elég jó eredményeim lettek... És én nem is követtem ilyen előre megírt programokat.. Csak kitaláltam illetve kérdeztem apától pár gyakorlatot aztán csináltam.. Kar, váll, csuklya, láb simán megy két kis súlyzóval...

2011. febr. 12. 15:25
 2/2 A kérdező kommentje:

kössz, csak annyit kérdeznék hogy te mennyit edzettél kábé?? úgy értem hogy pl. naponta 1 óra, vagy kétnaponta...

és mennyit csináltál ilyesmi gyakorlatokból mondjuk hogy napi 50 bicepsz meg ilyenek?

2011. febr. 12. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!