Miért van hogy edzek és tömegen nem látszik meg csak az állóképességen?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl bicepsz, tricepsz, váll, edzésterv szerint csinálom, folyamatosan tudok emelni a sulyokon, egyre több súllyal megy az edzés. Mégis nem látszik a karomon, se nagyobb bicepszem nem lett, tricepszem nem is látszik, és semmi. Csak a teherbirás nőtt.61 kg vagyok 178 cm.2011. febr. 10. 23:03
2/3 A kérdező kommentje:
az lehetséges,diétáztam,és hozzászoktam a napi 1200-1400 kalóriához...kocka has volt a célom 10% testzsirnál tartok de még igysem látszanak...elég lehangoló,ugyhogy gondoltam tömegelek keményen..és hátha..
2011. febr. 11. 00:02
3/3 bix válasza:
3500-4500 közé lődd be valahol, fehérje 2 g testsúlykilónként, aztán had szóljon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!