Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tárogatás fekpadon lévő...

Tárogatás fekpadon lévő mellgéppel mennyit ér?

Figyelt kérdés

Otthon csinálok fekvenyomást kétkezes rúddal, de akárhogy próbálom nem fejlődök mellben, legalábbis nem a kívánt mértékben.

Nos amit vettem fekpadot, ahhoz kiegészítőként lehet kapni tárogatót. Érdemes lenne megvennem hozzá? Mik a tapasztalatok az segítene a fejlődésben??

2011. jan. 16. 10:57
 1/5 Clem ***** válasza:
Szerintem jobban jársz ha inkább két egykezes rudat veszel és azzal csinálod...jobban tudsz a mellere koncentrálni gyakorlat közben... és hatékonyabb is szerintem!
2011. jan. 16. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
2 egykezes súlyzót vegyél inkább,azzal lehet tárogatni,lehet egykezes fekvenyomást csinálni(ha a rudas fekvenyomás nem fejlesztette,ez fogja,+ csomó gyakorlatot más izomcsoportra.
2011. jan. 16. 11:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!!

Az igazat megvallva nekem nem igazán fekszenek a szabad súlyzós edzések, ügyetlen vagyok hozzájuk. A bicepszgyakorlat is csak a scott pados edzésnél hozott eredményt, ezért is tartok attól, hogy nem menne az egykezes fekvenyomás. Ennek okán gondoltam én a tárogatógépre.

2011. jan. 16. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerü megtanulni, [link] itt leír mindent a helyes kivitelezésről
2011. jan. 16. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezért mondom mindig, hogy az otthoni edzés nem sokat ér...

Teremben 47 szögből 47 gépen tudnád edzeni a melled.

Am a 2 kezes súllyal való tárogatásnak van értelme. Csak ott is emelni kellene mindig a használt súlyon... Amit otthon szintén nem lehet.

2011. jan. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!