Szerintetek dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
14 éves leszek. 62 kg vagyok, 162 cm. Elég ducikának érzem magam. Elmondanátok a véleményeteket? :)2011. jan. 4. 16:56
3/12 anonim válasza:
Igen, dagika vagy. Én 164 cm vagyok és 53kg, de amikor 162 cm voltam akkor is csak 51-52kg.
Ja, és még így is hájas a csípőm...
4/12 anonim válasza:
hát azért ilyen adatokból nehéz megállapítani, testalkat is szamít..
5/12 anonim válasza:
Kicsit sok, de könnyen kezelhető. Állj neki valami hatékony zsírégető sportnak, és ha lefogytál, izmosíts fenékre, combra és vádlira, és gyönyörű leszel.
6/12 anonim válasza:
én is 14 vagyok, 178 cm 57kg(de többnek nézek ki)... csupa izom vagyok, ezt már mások is megerősítették, az én súlyom lenne a normális...
7/12 anonim válasza:
Egy képet elbírt volna. Mert, ha a 62kg-ból 45 izom, akkor annyira nem rossz a helyzet.
8/12 anonim válasza:
Hát, ez attól fögg, milyen alkatod van. Ha alig van rajtad felesleg, akkor nem vagy kövér. Én 182 cm vagyok, és 90 kiló körül vagyok, de nem vagyok kövér, max 2-3 kiló felesleg lehet rajtam. Mondjuk én 16 éves vagyok.
10/12 A kérdező kommentje:
amúgy azt nem mondtam, hogy nagyon erős csontozatú vagyok.
2011. jan. 6. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!