Hogyan tudnám edzeni a csípőmet? Annyira rühellem, hogy az egyik barátnőmnek tök szép a csípője, dereka, lába, mellkasa, cicije. Persze azt mondja magáról, hogy dagadt. Én is így vagyok ezzel, de én tudom hogy dagadt vagyok.
A többi csaj miért vékonyabb mint én? Tudom az sem normális ha túl sovány az ember, de a csípőm annyira nem tetszik...Sőt, ami a legrosszabb, hogy a ruhák sem állnak olyan jól nekem, mint a többieknek.
Előre is köszi a segítséget:)
A kulcsszó: kontrollált aerob edzés és ésszerű (!!!) diéta.
Ehhez nem kell semmiféle edzőterembe járni, csak akarni kell.
Befektetés: egy pulzusmérős óra. Polar gyártmányút vegyél, ez a csúcs, kicsit több (nem többszöröse, de több), mint a többi, de atompontos! Szerintem megéri befektetni, ha tényleg komnolyan gondolod.
Aerob edzés: guglizd meg.
Diéta: Szerintem tudod, mit kell enni és mikor :) Bár a nőknek általában elő kell írni :)) (bocs)
Én VÉLETLENÜL ismerlek,mivel én vagyok a legjobb barátnőd!:D
Nem vagy te ronda!Ki van úgy vele,h teljes mértékben elégedett az alakjával?:D
Ha meg mégis nagyon zavar,ott a mozgás.Neked ott van a tánc:)(másoknak:együtt járunk oda:D),és ha pölö tudod,h mid nem olyan jó(mert nagyon szép derekad van!),akkor próbálj olyan ruhákat viselni,amik elrejtik azokat a részeket,vagy "jobbnak" mutatják be,viszont kiemeleik a csipődet.például:D
UI:TESTTÖMEGINDEX!!!!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!