Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy dagadt hájpacni vagyok,...

Egy dagadt hájpacni vagyok, leoltanál?

Figyelt kérdés

A lényeg,hogy 16 éves vagyok 95 kg.Az elmúlt 2 évben tespedtem nem mozogtam egész nap a gép előtt ültem,mekis kaját zabáltam meg éjjel nappal sült krumpli.Előtte tini szépségversenyt is nyertem:( Ha leoltassz az erőt adna a fogyókúra elindulásával!

Egy elkeseredett lány.

2010. júl. 29. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát te s.eggh.ülye vagy b@zdmeg
2010. júl. 29. 21:40
 2/8 bubuzéla ***** válasza:
Nyomi vagy, takarodj edzeni és táplálkozz normálisan! Ennyi elég? :D
2010. júl. 29. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Kérdés jelentve. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2010. júl. 29. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Nah, remélem, öróülsz, hogy így elcseszted magad! Mekis kaja? Ugye tudod, hogy a májad is bánhatja! A szívedről, és az érrendszeredről nem is beszélve. Remélem, azzal is tisztába vagy, hogy egy kövér csajnak sokkal kevesebb esélye van a pasiknál, bármit is mondanak? Nah, most azonnal takarodj el mozogni, különben baj lesz!

Amúgy sok szerencsét a fogyokúrához, kitartás! :))

2010. júl. 29. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Húzz ki a p icsába mozogni, itt a nyár, fussál, ússzál, bicajozzál. A mekibe meg csak k urvák és k öcsögök járnak, közéjük akarsz tartozni?
2010. júl. 29. 22:57
 6/8 anonim válasza:
Nem muszáj mozognod ha szerinted jobb egy ocsmány dagadt disznónak lenni,ülj csak nyugodtan a gép előtt egész nap és zabálj,ha elakarod cseszni az életedet.
2010. júl. 29. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Oké!

[link]

A képen lévő lány 1-2 évvel idősebb,mint te.Ha összehasonlítod magaddal,attól biztos leoltódsz.

2010. júl. 30. 00:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A 95 kg tényleg picit sok, és szerintem nem is annyira esztétikai, hanem egészségügyi kérdés a túlsúly. Az ízületeid szét fognak roppanni a zsírteher alatt, ha nem fogysz le. A szíved, érrendszered, a keringésed bármikor összeomolhat, a májad pedig rengeteg méreganyaggal szembesül és ez komoly bajokat okozhat. Még ami veszélyt jelent Rád, az a cukorbaj. Szerintem nem szeretnél inzulinos injekciót beadni Magadnak naponta többször.

Fogytál azóta?

26/L

2011. máj. 17. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!