Egy dagadt hájpacni vagyok, leoltanál?
A lényeg,hogy 16 éves vagyok 95 kg.Az elmúlt 2 évben tespedtem nem mozogtam egész nap a gép előtt ültem,mekis kaját zabáltam meg éjjel nappal sült krumpli.Előtte tini szépségversenyt is nyertem:( Ha leoltassz az erőt adna a fogyókúra elindulásával!
Egy elkeseredett lány.
Nah, remélem, öróülsz, hogy így elcseszted magad! Mekis kaja? Ugye tudod, hogy a májad is bánhatja! A szívedről, és az érrendszeredről nem is beszélve. Remélem, azzal is tisztába vagy, hogy egy kövér csajnak sokkal kevesebb esélye van a pasiknál, bármit is mondanak? Nah, most azonnal takarodj el mozogni, különben baj lesz!
Amúgy sok szerencsét a fogyokúrához, kitartás! :))
Oké!
A képen lévő lány 1-2 évvel idősebb,mint te.Ha összehasonlítod magaddal,attól biztos leoltódsz.
Szia!
A 95 kg tényleg picit sok, és szerintem nem is annyira esztétikai, hanem egészségügyi kérdés a túlsúly. Az ízületeid szét fognak roppanni a zsírteher alatt, ha nem fogysz le. A szíved, érrendszered, a keringésed bármikor összeomolhat, a májad pedig rengeteg méreganyaggal szembesül és ez komoly bajokat okozhat. Még ami veszélyt jelent Rád, az a cukorbaj. Szerintem nem szeretnél inzulinos injekciót beadni Magadnak naponta többször.
Fogytál azóta?
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!