Mit javasoltok, miket fogyasszak?
Figyelt kérdés
Neki álltam 2 hete gyúrni. Tömeget szeretnék növelni a lehető leghamarabb, minden féle por nélkül. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen ételekből egyek többet, vagy miket egyek/igyak gyakrabban.2011. jan. 4. 13:29
21/28 anonim válasza:
Én zseni vagyok, over 160 IQ ponttal. És nem obszcén szavak kíséretében oszom az észt. Érvelés nélkül.
Aha Haxor vagyok......
F****opo ge**i K***csög re***rált ez meg az.......
Koxot be jaja haha :D.
22/28 anonim válasza:
Ha még 12x születnél meg akkor sem jönne össze neked összesen a 160iq
23/28 anonim válasza:
Ám 12 őt szeretnél belőlem ? Nem is tudnál mit kezdeni egy ilyen csajjal sem mint Én :XD.
Egymagammal sem bírsz el, barátocskám, de álmodozni azt szabad:xD.
25/28 anonim válasza:
Piszkáld a jancsikádat, hülye koxos f*szkalap !.
26/28 anonim válasza:
A 160iq-hoz képest nem valami bő a szókincsed rusnyaságom
27/28 anonim válasza:
Háááááááát Én a helyedben nem jönnék elő a szókincsel, mert neked nem szavak jönnek a szádból hanem trágárságok. De összhangban van a koxos fejeddel.
28/28 anonim válasza:
mégis mindenki téged olt seggtitán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!