Mit javasoltok, miket fogyasszak?
Figyelt kérdés
Neki álltam 2 hete gyúrni. Tömeget szeretnék növelni a lehető leghamarabb, minden féle por nélkül. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen ételekből egyek többet, vagy miket egyek/igyak gyakrabban.2011. jan. 4. 13:29
1/28 férfiú válasza:
Minden edzésen jó sok víz.Fontos, hogy edzés közben és véletlenül se utána önts magadba egyszerrre 2 litert.
Kaja főleg rizs és csirke, sok zöldség és gyümölcs.De ha konditerembe jársz az edző bizonyosan segíteni fog.
2/28 anonim válasza:
Húst, főleg marha és sertést. Tejet sokat.
4/28 Da puta madre válasza:
Szénhidrátok: cukor, zab, rizs, krumpli
Fehérje: száraz húsok, tojás, túró, szója
5/28 férfiú válasza:
6/28 anonim válasza:
Ja. A cikkben levő sportolók tuti a szójába haltak bele, nem a túlzásba vitt teljesítménynövelőkbe. Egyébként tudom hogy nem erről szólt a kérdés, de jobb minőségű kevert fehérjét lehet fogyasztani, a benne levő szója ellenére. Szerintem.
7/28 férfiú válasza:
Persze, én is gondoltam és a cikkben is le van írva, hogy több dolog játszik közre, de jobb lecsökkenteni a bajok forrását véleményem szerint.
8/28 anonim válasza:
15:17 egy koxos retardált. Egyél azt amit a táplálkozás szakértők ajánlanak, ne amit a szteroid drogosok tolnak:D
9/28 anonim válasza:
de groteszk ez a cikk. igen valószínű, hogy a szójába haltak bele... egyébként szóját tényleg nem szabad fogyasztani, de nem a magasabb halálozási esély miatt,hanem az ösztrogén szint emelkedése miatt. magyarra fordítva, ha nem akarsz hatalmas melleket(női) vigyázz a szójával. tömegelésnél ehetsz mindent ami jólesik, hagyd el a cukros italokat, a szénsavas dolgokat, csak sima vizet igyál, édességeket is kerülném. keményítőt tartalmazó ételekből vidd be a szénhidrátszükségleted( tehát csoki helyett rizs) húsok: ami jólesik, de a csirke az elsődleges. és ahogy előttem írták: tojás tej amennyi belédfér. a porok mellőzése kicsit butaság, mert egy fehérje por hozzásegítene az ideális napi szükségleted eléréséhez. a jelenlegi tudomány szerint nincs káros hatása
10/28 anonim válasza:
tegnap 19:07
azt a szőke rühes korcs k*rva annyát:D Törölteti a választ a ribanca mert nem bírja ha leoltják és beír 1 másik f*szságot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!