Milyen "szert" javasoltok/ajánlatok nőknek, amit edzés mellé lehet szedni, ami felgyorsítja a zsírégetést és előbb el lehet érni azt, amit szimpla edzéssel kicsit tovább tartana elérni?
Figyelt kérdés
Nincs nagy zsírfeleslegem, nem is vagyok duci, 51kg vagyok (és 170cm), de szeretném ha a kevés zsír helyett izom lenne a hasamon. Edzés mellé szeretnék kipróbálni valamit, amit nőknek találtak ki, amit edzés előtt kell meginni. Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Mennyi idő alatt kezdett láthatóvá válni a hatása, milyen edzéstervvel, stb.?
20/L
2011. szept. 13. 00:24
1/4 °:Amigo:° válasza:
Nincs semmilyen női "szer".
Ugyan az kell mint a férfiaknak.
Nőknek a rózsaszín shakert találták ki :-)))
2/4 anonim válasza:
51kg-170 cm -> tömegnövelés ezerrel. Egyébként meg l-karnitin szerintem a legjobb... Nincs semmi káros benne és még ténylegesen is segít a fejlődésben.
3/4 dirtboy válasza:
nehogy már 170cm magasságodhoz sokalld azt az 51kilócskát.
síktükörbe nézd megad ne homorúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!