Mi az eddigi leghatásosabb edzés tervetek? (ami karcsúsít)
Figyelt kérdés
Mi azaz eddigi leghatékonyabb edzésterv amitől pl lapos lett a hasad vagy feszes lett a feneked a szép a lábad?2010. dec. 31. 22:38
1/7 anonim válasza:
3 dolgot amire kíváncsi vagy: lapos has; feszes fenék; szép láb, na ezeket beírod a keresőbe...
2/7 anonim válasza:
Leghatásosabb, h nem zabálom be a 4. tábla csokit, hanem szálkásító étrendet folytatok, ennyi a titok, enélkül b@szhatod.
4/7 Saten ҉ válasza:
Minden mozgás karcsúsít... ha úgy étkezel
5/7 anonim válasza:
leppurd te mindeig ilyen hülye válaszokat adsz? csak mer már nem ez az első amit tőled láttam!!! én ha ilyen lennék rég meghaltam volna szégyenemben!!!!
felülés,guggolás,(nem tom mi a rendes neve)csipőemelgetés xD és helyes étkezés :D
6/7 anonim válasza:
leppurdnak teljesen igaza van
ha nagyon foglalkoztatná a kérdezőt a téma, akkor vagy elmenne egy személyi edzőhöz vagy ideje sem lenne itt kérdezgetni, mert már keresné a google-n a gyakorlatokat
7/7 anonim válasza:
Én ilyen f@sz vagyok, ez van...
Amúgy, ha megnézed normális kérdésre normális választ adok, és, amit te írtál baromság.
Amíg nem diétázik, addig b@szhatja a szép feszes testet.
Én a helyedben először utánanéznék a témának, és csak utána válaszolgatnék, és oltanék le másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!