Hol kellene még erősítsek, mit kellene jobbá tegyek a testemen? KÉP!
Nem Google-s kép,nézzetek utána,nem fogjátok megtalálni,mert ez NEM google-s kép
Egyébként nem hiszem,hogy olyan nagy probléma,hogy ilyet kérdek,több ilyen kérdést is látok itt naponta,de örülök,ha ennyire "profi"-nak gondoltok,hogy csodálkoztok,hogy kérdek ilyet
Hány éves vagy ? Milyen magas? Hány kg? ha tényleg téged ábrázol akkor próbálok segiteni is :/
Csak olyan nem mindennapi tükrös ,vagy haver által készitett kép, hanem rendes modell pózolós, azért gondoltam kamu :P
Hát ezekkel az értékekkel és a láthatóan alacsony testzsiroddal elég jó vagy... nem értem mi a problémód :)
Kéne egy kép elölről , hátulról is . A combot sem látom.
Am gondok lehet talán a csuklyád nem olyan magasba ivelt,a hátad nem elég széles,a combod,vádlid levan maradva a felsőtesthez. De ezt tényleg nem tudom megállapitani én egy oldalképből és más sem.
De én nem aggódnék miatta ennyit tényleg elég durva vagy, mennyi idő alatt sikerült összehoznod ezt a testet ? Szigorú az étrended hogy fentartsd ezt a testzsirt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!