Ha esténként hasprésezem, kitöréseket és egyéb gyakorlatokat végzek, akkor az mennyi idő után látványos a testemen?
Amellett persze, hogy nem zabálok össze-vissza.
Nem vagyok túlsúlyos, csak egy nagyon kicsi felesleg van rajtam, elsősorban csak feszesítenem kéne magamon.
Van valami tippetek, hogy mivel tudnám magam viszonylag gyorsan, de persze tartósan szálkásítani kicsit a testem?
+ a narancsbőrt mikkel tudnám a leghatásosabban eltüntetni?
nem összevissza zabálni nem kell, hanem normális, számodra optimális étrendet követni.
edzésnem meg néhány hónap alatt van általában kis eredménye, fél év-egy év alatt meg normális edzés mindenképp meglátszik ha tudsz rendesen enni mellette. ez igaz tömegnövelő étrend mellett izomépítésre, igaz síma test kondícionálásra és szálkásításra is.
DE FA*ZÉRT NEM LEHET MEGÉRTENI, HOGY A SZÉP ÉS KIDOLGOZOTT TEST NINCS INGYEN, CSAK KEMÉNY MUNKÁVAL LEHET VALAKINEK SZÉP TESTE.....
SEMMI SINCS INGYEN
MINDIG MEGKÉRDEZIK AZ EMBEREK, HOGY MIKOR LESZ AZ, MIKOR ÉREM EL AZT, MIKOR ÉREM EL AMAZT......EDZ KEMÉNYEN ÉS RÁJÖSSZ!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!