Mekkora a maximális súly, amit Saten ki tud nyomni fekve illetve guggolni tud vele, de nem gépen hanem hagyományossal?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 20:53
21/25 anonim válasza:
Hát a kedves prime minister-t :P
Amúgy genetikailag alacsony a testzsirod vagy olyan az étrended ? (láttam pár képed) tudom halálosan a témába vág , de ez egy saten topic xD
22/25 Saten ҉ válasza:
Az a nagy helyzet, hogy iszonyat könnyen zsírosodok... kemény étrend kellet hozzá. Most tömegelek szóval volt kockahas nincs kockahas. Tök mindegy mit csinálok akkor egyszerűen zsírosodok. Mindegy szedek most fel egy kis izmot márciustól meg jöhet ismét a szálkásítás
23/25 anonim válasza:
Saten hol vannak képeid, én is kíváncsi vagyok :) Nem azért, mert búza lennék, de az emberi kíváncsiság :D
24/25 Saten ҉ válasza:
Egyéb témakörben állandóan terjengnek :D Amúgy ne értsd félre nem vagyok nagy darab (hogy is lennék 75kg-san? :))... minden kép amit feltöltöttem valamilyen okból volt. Pl. az első felsőtestes kép azért került fel amikor nem hitték el, hogy 30kg-ot fogytam. Aztán a második meg azért mert nem hitték el, hogy sikerült úgy rátömegelnem 10kg, hogy kockás maradt valamennyire a hasam. Aztán meg ugye amikor 500 csajszi piszkál, hogy, hogy néz ki a fejem akkor már azt is rakni kellet. Aztán volt, olyan, hogy nem hitték el, hogy nem merek pucér képet rakni XD stb... :P
25/25 Saten ҉ válasza:
Ahhoz képest tegnap megkaptam, hogy én csak egy kötsög budzi vagyok aki azért rakta ki a képeit mert menőzni akar... de itt leszögezem neked: NEM :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!