Mekkora a maximális súly, amit Saten ki tud nyomni fekve illetve guggolni tud vele, de nem gépen hanem hagyományossal?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 20:53
11/25 anonim válasza:
Jó én teletubbies-al álmodok akaratomon is kivűl :) Lehet Saten az és elakarja rontani a másnapi edzésemet, azzal hogy nem tudok aludni ?
12/25 Saten ҉ válasza:
Ne is mondd... én megnéztem a paranormal activity-t hát hadd ne mondjam, hogy már 3 este démonokkal szexuálok :D
13/25 anonim válasza:
Hát szerintem az a film harmatgyenge volt xD felveszek egy lepedőt magamra lábamra két egykezes és ott gurulok körbe a házban azt a kutyám meg felveszi, nagyobb siker lenne és kb ugyanakkora a költségvetés...
14/25 Saten ҉ válasza:
Hát én sem sz4rtam össze magam tőle :D de amikor a kört néztem meg akkor meg azt sz0ptattam meg... amúgy nem értem. Sohasincs rémálmom és csak 2 dologról szoktam álmodni:
szex, edzés. Veletek volt már olyan, hogy kompletten megálmodtátok a holnapi edzést? :D
15/25 anonim válasza:
Nem tudom én szószerint gerjedek a horrora karácsony napján is azt néztem , de eléggé el vagyok keseredve mert nem találok semmi olyat amit már nem láttam volna :/.
Ja volt már olyan általában mindig sérülés lesz a vége, érdekes... , meg a halálról szokom álmodni milyen rövid az élet xD , meg hogy mi volt a nagy bumm elött ? a semmiből hogy lett valami áhhh :(
16/25 Saten ҉ válasza:
Ne mérgelj fel... ezt utálom... Hány univerzum van? Mi van az univerzumok között? Ha van vége az univerzumnak akkor mi van utána? Mi volt az ősrobbanás előtt? Más univerzumnak is volt ősrobbanása? Hogy eddz Chuck Norris? Hogy szaporodnak a wookiek? Állva vagy ülve pisilnek a pötsöslányok? Az élet teli van kérdésekkel XD
17/25 anonim válasza:
Pontosan, ez igaz és én ezekre keresem a választ , bár mérnök-informatikus karon sajnos nem ilyen témában tanulok :(
18/25 Saten ҉ válasza:
Látod látod... a mai világban csak rendőrnek éri meg elmenni. Egyszer már megpróbáltam nem baj később összejön :D Fránya műveltségi teszt... honnan a retekből tudjam, hogy az alkotmányunk hanyas pontjában van a dakoták gyülekezési joga lejegyezve? :O :D
19/25 anonim válasza:
áhhh ez komoly volt xD kérdezd meg viktort ő úgy is jeleskedik a dakota kultúrkörben :D
20/25 Saten ҉ válasza:
Milyen Viktort? :D várj lemaradtam :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!