Jó ez így vagy nem kellene erőltetni?
Felsőtestre olyan gyakorlatokat végzek, amivel izomnövekedést érek el, viszont lábra inkább szálkásítok.
Mindezt azért, mert nekem nem jön be ez a tipikus testépítő testalkat, h a combja legalább annyira kilóg a gerincéhez képest, mint a válla.
Sokkal inkább, h a lábak kevésbé nagyok, inkább formásak, viszont a felsőtest az elég "széles".
Hirtelen most Bojka jut eszembe a Vitathatatlanból, neki volt hasonló testalkata.
Aztán a kérdés lényege, h működhet ez így, vagy nem az igazi így edzeni?
Az izomnövekedés, és a "lábra inkább szálkásítok" semmit nem ér, mert egyik üti a másikat. Egyszerre csak egyik megy.
Olvasgass utána a dolgoknak, utána eddzél.
Fél éve tolom, de eddig rendesen ment a láb is, aztán mondom ez nekem annyira nem bejövős, mert az jó, h nőtt a karom, de mellette a combom is...
Gondoltam megkérdem, h mennyire jó, de akkor azt mondod, h felejtős?
A témával magával meg annyit, h csináltattam egy edzéstervet meg étrendet, meg kiselőadást hallgattam h mit h, aztán tolom.
Elfelejtettem, h akkor ezt h tudnám összehozni?
Ha egyáltalán össze lehet,de gondolom igen, mert nem egy olyan gyereket ismerek, h izmos felsőtest, lábaik meg pálcikák.
a hülye haverjaidnak azért nincs lábuk mert elve nem edzettek rá(vagy szarul)ami 1 szánalmas dolog.Ha nem edzel lábra vágd le.Úgysem kell
A másik fele hogy szálkásítani étrenddel lehet.Vagy te felsőtestre tömegelő étrendet csinálsz lábra meg szálkásítót?(ezt úgy kell hogy addig szugerálod a combodat amíg oda nem kezd kevesebb tápanyag menni.)
Amúgy mit vártál a lábedzéstől?Hogy a lábadra majd nem megy izom?Vagy mi?Kapjál már a fejedhez...
"Felsőtestre olyan gyakorlatokat végzek, amivel izomnövekedést érek el, viszont lábra inkább szálkásítok."
Én mindenre nyitott vagyok ha látok benne logikát...ez a technika nagyon érdekelne hogy ezt hogy valósítottad meg eddig pontosan..?!:)
Bár ez a láb kérdés ERŐSEN a gyengéim közé tartozik.. de ha nem akarod hogy "túl" nagyok legyenek akkor csak kéthetente edzd őket de ne hagyd el az edzésüket..én ezt javaslom!(-de ez is hülyeség!:)
Vagy kérdezd meg Bojkát..?!:)
Clem ezekre a spéci titkos sötét technikákra én is kíváncsi vagyok.Most a felfújt izmokat akarom létrehozni.És zsírból akarok izmot csinálni.(ugye ha disznózsírból csirkemellfilé sikerülne az költséghatékony lenne)
De a kérdező által felvetett dolog is érdekelne.A hátam kicsit túlfejlett jó lenne szálkásítani amíg a mellemet építgetem:D
:) Engem ez tényleg érdekelne...főleg hogy azt írta hogy mikor elkezdte, erről még egyeztetett is egy HOZZÁÉRTŐVEL...ez vagy Shobert Norbi volt..vagy van egy másik GURU is ebben az országban ...?!:)
De néha az őrültségnek tűnő dolgokból lesznek a leghatékonyabb technikák...!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!