Milyen sportot üzhetek ha kiment a térdem ezért nem szeretném meg erőltetni?
Figyelt kérdés
16éves vagyok és már mind a két térdem kiment, de mégis szeretnék valamit sportolni ami nem veszélyes a térdemre nézve :)2011. aug. 8. 20:36
2/5 anonim válasza:
pár napig pihentesd, aztán fokozatosan kezdhetsz biciklizni vagy úszni, ezek a leginkább térdkímélőek, mert megerősödnek a combizmok, és nagy terhet vesznek le a térdről. nekem is volt térdproblémám, nekem ezt mondta az orvosom, aki nagyon jó traumatológus
3/5 anonim válasza:
Meditálj először is képzed el hogy meggyógyul érezd a gyógyító energiát.
A biciklizést nem javaslom nekem csak jobban fáj tőle.
Maszzirozd meg a térd feletti és alatti részt valamint a hajlatot ez is elősegiti a gyógyulást
Én a sétálást javasolnám esetleg pilates végezhető rézét
4/5 anonim válasza:
pihentesd amíg nem gyógyult. addig statikus edzés, hogy az ízület ne mozduljon el.
pl. megtartod magad az egylábas guggolás egy pozíciójában, de konditeremben még több lehetőséged lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!