Csuklómat erősíteném de hogyan?
Figyelt kérdés
Ma szkanderoztam egyik barátommal és rájöttem, hogy iszonyat gyenge a csuklóm :( sajnos, karból tudtam volna nyomni de a csuklóm nagyon fájt minden nap edzek fekvőtámaszozom simán meg súllyal és ma kezdtem el súlyzózni is,de a csuklómmal nem tudom,hogy mit kezdjek!
Kérlek segítsetek.
2010. dec. 4. 22:20
11/18 Bruce Niko válasza:
:D vegyél egy boxzsákot,vagy csinálj uthon,tegyél bele homokot,fűrészport vagy ilyesmiket,és püföld :D
12/18 A kérdező kommentje:
Inkább csinálok mostanában nem vagyok nagyon elengedve pénzel :D de ha csinálok abba tégla kerül :D úgyis homok lesz belőle vagy kis kavics netántán törmelék :DDD
2010. dec. 9. 17:15
13/18 A kérdező kommentje:
Apropó miből csináljam?
2010. dec. 9. 17:15
14/18 Bruce Niko válasza:
zsák teszel bele homokot,aztán a zsákot beleteszed mégegy zsákba :D meg mégegy szákba :D és felakasztod magadnak valahova
15/18 A kérdező kommentje:
Okés köszi :DD
2010. dec. 10. 07:41
17/18 A kérdező kommentje:
A zsákot?
MA jön a homok meg szerzek vmilyen erősebb zsákot:D meg 1-2 tégla :DD*.*>.<
A fekvőt meg nem tudom kivitelezni :D 1 vidid van ?:D
2010. dec. 12. 08:59
18/18 Ccske válasza:
Sia.A csuklót úgy lehet erősíteni hogy az ízületet erősíted,tehát szkanderozz sokat(én csak 15 éves vagyok de elég jó szkanderos)és ami a videón volt az is nagyon jó,és minden más ahol igénybe veszek az ízületet(nekem rendészeti osztályban az önvédelem oktató nem tudta megcsinálni a csukló feszítést mert nem éreztem a fájdalmat)tehát használd nagyon sokszor a csuklódat,és mindig melegítsd be edzés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!