Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csuklómat erősíteném de hogyan?

Csuklómat erősíteném de hogyan?

Figyelt kérdés

Ma szkanderoztam egyik barátommal és rájöttem, hogy iszonyat gyenge a csuklóm :( sajnos, karból tudtam volna nyomni de a csuklóm nagyon fájt minden nap edzek fekvőtámaszozom simán meg súllyal és ma kezdtem el súlyzózni is,de a csuklómmal nem tudom,hogy mit kezdjek!

Kérlek segítsetek.

2010. dec. 4. 22:20
1 2
 1/18 arbeitmachtfrei válasza:
41%
rengeteg rejszolással.
2010. dec. 4. 22:34
 2/18 anonim ***** válasza:

A csuklódat nem tudod erősíteni mert az csont, de az alkarodat viszont igen,úgyan is az kell a szkanderozáshoz bármilyen

fordított bicepsz gyakorlat megteszi.

Ajánlom ezt az oldalt: www.bodybuilder.hu itt találsz ilyen

gyakorlat.

Jah és szerez be egy kézisúlyzót.

2010. dec. 4. 23:04
 3/18 anonim válasza:
Ahogy az első mondta - kösd össze a kellemest a hasznossal!
2010. dec. 4. 23:37
 4/18 anonim válasza:

Na ez egy nagyon nagy hülyeség amit az elöttem szolo mondott hogy csuklot nem lehet erösiteni.

Mióta?!! miért ne lehetne. be is bizonyitom.

[link]

nézd meg ezt a videot 56:50 percnél vannak a gyakorlatok

Ezt a videot a kérdezönek is ajánlom de ha sokat akarsz tanulni akkor nézd végig az egészet nagyon sok csuklo gyakorlat van benne.

Már csak azért is érdemes mert elmagyarázzák a szkander szabályait :D mert vannak olyan hülyék hogy a maga kis szabályaik szerint szkanderoznak és azt hiszik az ugy is van meg ugy szabájos közbe meg teljesen másképp kell csinálni.

2010. dec. 5. 09:54
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat akkor megvan a napi edzéstervem reggel rejsz délben rejsz 4 kor rejsz és végül 8 kor is 1 :DD

Kézi súlyzóm van 10kg tegnap szereztem be :D

rantottaa2008 köszi a filmet és az ötleteket is :DD most meg is nézem a filmet :DD

Köszi még egy szer !!

2010. dec. 5. 10:02
 6/18 anonim válasza:
a csukófelhúzás(56:50) az kurv*ra nem csuklót erősít hanem az alkart... csuklott nem lehet erősíteni az 1 csont..
2010. dec. 5. 16:44
 7/18 Bruce Niko válasza:
Már hogyne lehetne erősíteni a csuklót.vegyük pl a karateristákat.biztos erősebb a csuklójuk mint egy puhány embernek.én pl úgy csinálom a fekvőtámaszt felnyomom magam tenyérrel,feldobom magam,és következőt csuklóval és így vájtogatok.És a csuklófelhúzás az sokat segít,hisz a csuklóddal dolgozol,azt is erősíted az alkaroddal együtt.Vegyél egy boxzsákot,vagy csinálj othon és boxolj,azis sokat sgít.
2010. dec. 9. 16:50
 8/18 A kérdező kommentje:
:O Ezt a fajta fekvőt kipróbálom :O köszi!!
2010. dec. 9. 17:05
 9/18 Bruce Niko válasza:
Ez nem fog mingyárt sikerülni,fájdalmas dolog,előbb inkább boxolj,vagy ha csinálod is ezt a fekvőtámaszt akkor először nagyn lassan,mer komolyan megsérülhet a csuklód :)
2010. dec. 9. 17:07
 10/18 A kérdező kommentje:

:O hát akkor csak mérsékelten :D

"boxolni" szoktam 2 cm es hungarocel a falra és mehet :D

2010. dec. 9. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!