Csuklómat erősíteném de hogyan?
Ma szkanderoztam egyik barátommal és rájöttem, hogy iszonyat gyenge a csuklóm :( sajnos, karból tudtam volna nyomni de a csuklóm nagyon fájt minden nap edzek fekvőtámaszozom simán meg súllyal és ma kezdtem el súlyzózni is,de a csuklómmal nem tudom,hogy mit kezdjek!
Kérlek segítsetek.
A csuklódat nem tudod erősíteni mert az csont, de az alkarodat viszont igen,úgyan is az kell a szkanderozáshoz bármilyen
fordított bicepsz gyakorlat megteszi.
Ajánlom ezt az oldalt: www.bodybuilder.hu itt találsz ilyen
gyakorlat.
Jah és szerez be egy kézisúlyzót.
Na ez egy nagyon nagy hülyeség amit az elöttem szolo mondott hogy csuklot nem lehet erösiteni.
Mióta?!! miért ne lehetne. be is bizonyitom.
nézd meg ezt a videot 56:50 percnél vannak a gyakorlatok
Ezt a videot a kérdezönek is ajánlom de ha sokat akarsz tanulni akkor nézd végig az egészet nagyon sok csuklo gyakorlat van benne.
Már csak azért is érdemes mert elmagyarázzák a szkander szabályait :D mert vannak olyan hülyék hogy a maga kis szabályaik szerint szkanderoznak és azt hiszik az ugy is van meg ugy szabájos közbe meg teljesen másképp kell csinálni.
Köszi a válaszokat akkor megvan a napi edzéstervem reggel rejsz délben rejsz 4 kor rejsz és végül 8 kor is 1 :DD
Kézi súlyzóm van 10kg tegnap szereztem be :D
rantottaa2008 köszi a filmet és az ötleteket is :DD most meg is nézem a filmet :DD
Köszi még egy szer !!
:O hát akkor csak mérsékelten :D
"boxolni" szoktam 2 cm es hungarocel a falra és mehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!