Miért éri meg szerintetek testépítőnek lenni?
vannak azért nagyon zokni emberek.Ma is a 2 szteroidos kérdés:D
Amigo neked még ezt ajánlom figyelmedbe: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Azért az se rossz, amelyik véreset húgyozik a stanazoltól, és meg sem fordult a fejébe, hogy abbahagyja....
:-))9
Nézzük csak mi volt az első hozzászólásod?
"A testépítés az sportág? Nem csak egy edzésforma? Bár várjunk csak végül is, rendeznek belőle versenyt is, amikor ott feszengenek és pózolnak a kondirudi-gyurmagyurka-szteroidhuszárok egy szál kisgatyóban barnítókrémmel meg olajjal bekenve. Na meg a bodybuilder nőnek nevezett lények is. (Undorítóak a testépítő nők, fujj)"
Tehát akkor ha ez nem fikázás volt te menő 22 éves boxoló akkor meg micsoda? Nekem semmi bajom nincs a küzdősportokkal veled ellentétbe én nem általánosítok...
Na jó... én erre nem érek rá inkább megyek edzeni... csak egy jó tanács:
Ha nem szereted a testépítőket ne írj a testépítős kérdésekhez. Van egy csomó küzdősportos is olvasd inkább azokat.
Aki csak "menőzésből" testépít, azzal ugyanúgy nem tudok azonosulni, mint aki azért küzdősportol, hogy a diszkóban tudjon verekedni !
Ezek kb. egy szint....
A kérdés SPORTOLÓKRA vonatkozott, a "testépítő" nemegyenlő "gyúrós hülyegyerek" !!!
Aki testépítésbe kezd, annak általában valami célja van.
Nem elégedett a kinézetével, változtatni akar a fizikumán, egészségesen akar élni. (mivel ez egy életmód, ami napi 24 órában működik)
Aztán idővel eldől, hogy van -e tehetsége, tud és akar -e följebb lépni, versenyezni, esetleg modellkedni ( Calvin klein :-D)
Ezt hogy elérje, sokat kell tanulnia, és rendkívül kitartónak és fegyelmezettnek kell lennie....
Nem úgy, mint a divat-gyúrósok, akiket te a diszkóban, vagy a lepukkant edzőteremben látsz. Ők maximum a csajoknak akarnak tetszeni, feszíteni a diszkóban (csak karra, mellre dolgoznak, lábazni még véletlenül sem látod őket)
Hamburgert esznek, isznak és esetleg hétvégén pár csíkot is felrántanak. SEMMI KÖZÜK A TESTÉPÍTŐKHÖZ !
Aki a hétvégi party-korszak után is folytatja, esetleg meglett családapaként sem a kocsmába jár a haverokkal és nem a meccs/sör/kocsik jelenti számára a szentháromságot, hanem az edzés/táplálkozás/pihenés és esetleg még 60-70 éves korában is eljár terembe edzeni, pusztán az egészsége megőrzése és a jobb életminőség fenntartása miatt....na AZ a testépítő.
Nemrég jártam Bp-en az egyik első testépítő teremben (Spartacus), olyan idős emberekkel találkoztam, akik már 25-30 éve is ott edzettek !!!!
És nem azért, hogy a nyugdijas klubban le tudják nyomni a Pistabácsit, ha beszól, hogy "mitnézöl gecccíííí?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!