Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék a Sportfogadás...

Hogy tudnék a Sportfogadás Mestere lenni?

Figyelt kérdés
Valahol kilehet ezt tanulni?
2011. okt. 5. 19:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát úgy, ahogy profi pókerjátékos, meg dúsgazdag tőzsdecápa.

az élet majd megtanít. de valószínűbb, hogy tönkretesz :D

2011. okt. 6. 12:42
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem b@zsdmeg. En ezt komolyan gondolom. Nincs valahol olyan a neten, ahol pl. kitanulhatod, hogy pl. milyen meccsekre milyet a legbiztonságosabb fogadni stb...
2011. okt. 6. 15:14
 3/15 anonim ***** válasza:

Neten található néhány szisztéma, közel sem 100%-os módszerek, de kiindulási alapnak talán jók.

Ha ilyeneket sem ismersz, akkor priviben linkelhetem, és eldöntöd mit tudsz velük kezdeni:)

2011. okt. 6. 18:25
 4/15 A kérdező kommentje:
Pontos módszereket nem találtam. Csak, hogy a profik hogy csinálják, hogy több napig elemeznek egy csapatot. De én a leghatásosabb módszert szeretném megtalálni, ami többé-kevésbé beválik. Egyszrű, hatékony. Vágod nem?
2011. okt. 6. 19:15
 5/15 anonim ***** válasza:
Értem, persze. Ezek nem is annyira a csapatokra, sokkal inkább fogadási stratégiákra épülnek, melyek elvileg jövedelmezőek lehetnek. (nem próbáltam)
2011. okt. 6. 20:11
 6/15 A kérdező kommentje:
Pontosan így. Nem tudsz ilyen oldalt?
2011. okt. 7. 15:15
 7/15 A kérdező kommentje:
Na tudsz ilyen oldalt mondtad, hogy tudsz egy párat.
2011. okt. 8. 18:14
 8/15 anonim ***** válasza:
írtam privátban
2011. okt. 9. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:

banyek, ha mindenki meg tudná tanulni, akkor mindenki ebből élne, és senki sem dolgozna. Erre nem gondolsz?

Egyébként meg, a sportfogadás titka az, hogy tudd, melyik kimenetel valószínűbb, és hogy megéri e rá tenni pénzt. A valószínűségekkel pedig egy tudomány foglalkozik, az a neve, hogy matematika.

1.lépés: vágd be a valszámot, meg a statot. egyetemi szinten. kiindulásnak az elég.

2011. okt. 9. 21:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Banyek, 500 Ft-ot nem éri meg rátenni hetente? Gondolkozz. Játszol. Azt csinálod, amit szeretsz, vagy ha nem is, de probálsz pénzhez jutni. Bele kell inveztálnod egy keveset.
2011. okt. 9. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!