Hogy tudnék a Sportfogadás Mestere lenni?
500 forint:D:D:D
apafej, alkalmazott matematikusként dolgozom egy biztosítónál... a biztosítás tudod, majdnem olyan, mint a sportfogadás. amikor biztosítást kötsz a kocsidra, arra fogadsz, hogy össze fog törni. ha tényleg összetörik, akkor nyertél, és a biztosító fizet ha nem, vesztettél, és megy a zsé a biztosítónak (meg nekem :D)
ezért tart a cég, hogy megmondjam, mennyit kell kérni a biztosításért, mekkora az esély, hogy összetörik a kocsid. Eleve úgy számolok, hogy többet szedjek be (mocskosul többet, ha ez megnyugtat) biztosításként, mint amennyi kimegy kártérítésre.
sportfogadás ugyanez. ott ül egy kolléga, és megmondja, mekkora oddsokkal kell hirdetni az eseményeket, hogy a fogadóíroda biztos nyereséghez jusson. Vágod? itt csak az nyer, aki üzemelteti a bizniszt.
egy matematikus megfelelő adatbázis és egy jó regressziós modell segítségével sokkal pontosabban becsül, mint te otthon a kávézaccból jósolva. lehet, h nyersz néha, de hosszútávon le fognak húzni. törődj bele.
De ez kemény meló ám, a sok szopás amíg megtanulod. aztán ha megvan a tudás, majd pont sportfogadással fogom az időmet fecsérelni, mi? 500ast megtéve nyerhetek 10-20ezer forintot hetente (ha mindig nyerek)? próbaidőre ennek 10szeresét kaptam... És van egy csomó olyan hetem, amikor egy billentyűt sem kell lenyomnom...a fizu meg jön :D
igy lehet megélni a fogadásból, haver...
Ez mind szép és igaz amit leírtál, és gratulálok a munkádhoz és végzettségedhez!
Viszont egy valamiben ellent kell, hogy mondjak: van 100%-os stratégia, csak egy kicsit nagyobb térben kell gondolkodnod. (Nem 1, hanem több fogadóiroda, és nem is annyira a sportfogadásra, inkább a stratégiára és matematikára épül)
Jah...semmit nem kell csinálnod, és dől a lé...más meg dolgozzon napi 16 kőkemény fizikai munkát, hogy aztán annyit tegyen zsebre 1 hónap alatt, amennyit te 1 napra. És ellentmondok most a 91%-os válaszolónak, mert 100%-os taktika soha nincs, mindig van, ami keresztülhúzza, de ha csak 0,01% is, akkor is valami, amire számítani kell, és be kell fogadnunk terveinkbe.
És ember, nem mindenki olyan okos, mint te 65%-os válaszoló.
nem, mert itt jön közbe a volatilitás. lehet akármilyen jól becsülni, a szerencsefaktort nem lehet kiküszöbölni. hiába nyernék milliókat, az nem tiszta haszon lenne, mert lennének vesztes fogadásaim is (valójában többnyire az lenne)
Ehhez meg kell egyfajta pszichés erő, hogy elviseld. hosszútávon nekem nem menne. más elszórni olyan pénzt, ami nem hiányozna, mint olyat, amit azért megérzel. Ez befolyásolja a döntéseidet, szerintem rossz irányba.
másrészt meg, az elemezgetéssel is munkát végzek... és akar a f@szom dolgozni, amikor így is jól megélek, és az emberek 99 százaléka szó nélkül cserélne velem. a maradék egy százalékot meg nem irigylem. lusta dög vagyok, na. (ez a jó matamatikusok egyik issmérve állítólag)
nem mindenki olyan okos, mint te 65%-os válaszoló
Matematikus vagyok, az a munkám, hogy gondolkozzak mások helyett, akik erre nem képesek. az a mák, hogy kevesen képesek logikusan gondolkodni, ezért ez egy szűkös forrás, amiért nagy a verseny. ebből következik, hogy nagy az efféle munka értéke.
másik. matematikus vagyok. amikor dolgozom, megkeresnek egy problémával, hogy oldjam meg. Az, aki megkeres, annak a probléma megoldhatatlan, másként nem keresne fel. De az, hogy egy probléma nem megoldható valaki számára, az nem jelenti azt, hogy mindenkinek lehetetlen. igazából, a problémák, amikkel hozzám fordulnak, számomra nem túl bonyolultak. viszont ezt nem tudják, mert a többiek nem képesek megoldani. Vágod?
dolgozhatnék keményebben, de akkor nem is érném be a jelenlegi fizummal. túl nagy értéket hoznék létre, amiből nem részesednék. + a lustulás számomra érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!