Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért akar már mindenki két...

Miért akar már mindenki két ajtós szekrény lenni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 13:29
 1/10 Fromjezus ***** válasza:
Ki akarna kétajtós szekrény lenni? Se éjjeli se egyajtós se konyha bútor.. :D
2011. okt. 23. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert nem mindenkinek férnek el a ruhái egy 1 ajtósban.
2011. okt. 23. 13:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Én egy ajtós akarok lenni. :)
2011. okt. 23. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Én jól érzem magam emberként is.
2011. okt. 23. 13:37
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom! Talán mert férfiak vagyunk?? Divatnak nem mondanám,mert manapság a meleg sztájliszt irányzat bélféreg testtel a menő.
2011. okt. 23. 13:43
 6/10 dirtboy ***** válasza:

dirtboy

én is csak 1 ajtós akarok lenni de én olyan mint a kis kedvenc saját készítésű diófa éjjeli szekrényem.

hát nem szép lennek ha így néznék ki? :)

[link]

[link]

2011. okt. 23. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:
dirtboy,vállalsz maszek melót?
2011. okt. 23. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért,mert amióta világ a világ,minden magára dó férfi edzette a testét.Gondolj csak a Dávid-szoborra.Már akkoriban is "gyúrtak" a férfiak.

[link]

Mára viszont már nem csak a férfias férfiak lehetnek izmosak.Olyan elterjedtek a konditermek,hogy bárki megteheti ezt hatékonyan,rövid idő alatt látványos eredménnyel.A különböző legális és illegális anyagokról nem is beszélve.Az egyszerű fehérjéktől a kőkemény szteroidokig bármit meg lehet venni manapság.Azok aztán még a nyúlbélákból is terminátort csinálnak.

Nekem se jön be a kétajtós szekrény stílusú testalkat,nem is akarok olyan nagy lenni,de azért igyekszem nem elhanyagolni magam.Nem szedek semmilyen mesterséges kiegészítőt vagy tömegnövelőt,csak eszem normálisan és edzek hozzá.És a sportolás amúgy sem tesz rosszat senkinek! :)

2011. okt. 23. 13:53
 9/10 dirtboy ***** válasza:

dirtboy

nem tudok maszekolni sajna mert nincsenek hozzá meg a gépeim.

van egy ősrégi házi 300-as abrikterem meg egy szintén gagyi körfűrészem ezen kívül pár kéziszerszám,hely meg szintén nincs egy maszekhoz./ez a szopás/

nincs itt esélyem vállalkozni sem mert borsod megyei vagyok ami nagy szívás ilyen téren de még csak a faluból sem szól senki mert volt kollégám a falu ismert asztalos maszekosa így minden meló az övé.

úgy hogy nem igazán lenne értelme gépekre költenem.

neked is éjjeli szekrény kellet volna vagy valami komolyabb bútor?

2011. okt. 23. 14:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Éncsillaghajóakaroklenni!
2011. okt. 23. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!