Az 'uszogumit' ellehet tunteni minden maasnapi 200-300 hasizom gyakorlattal?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 21:50
2/9 A kérdező kommentje:
miert? irnal legyszi bovebben..elore is koszi
2010. nov. 23. 22:12
3/9 anonim válasza:
A hasizom gyakorlat a hasizmodat fejleszti. Lokális fogyás NINCS!
Ha megteremted sporttal és táplálkozással a kalóriadeficitet, fogyni fogsz. Mégpedig onnan először és onnan utoljára, ahogy ez a genetikádban le van írva.
4/9 anonim válasza:
Sok fehérje, kevés CH, emellett rendszeres mozgás.
Nem értem, hogy miért kell ezt napi 40x leírnom ugyanilyen kérdéseknél...
6/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, en most tettem fel eloszor ezt a kerdest, es nem 10 vagy 20 kilotol akarok megszabadulni, csak van 1 kis folosleg a hasamon es attol, ezert kerdeztem..
2010. nov. 23. 23:11
7/9 anonim válasza:
napi 200-300 guggolás hatékonyabb.
8/9 A kérdező kommentje:
a guggolasra en is gondoltam, csak az a baj h faj a terdem , kb 10 guggolas utan mar kezd fajni es kattogni..
2010. nov. 24. 15:08
9/9 anonim válasza:
Én leszopom magam...
Leírjuk, hogy mit csinálj, erre javasolnak egy egyszerűbb utat, ami ugyan használni nem fog, de inkább azt csinálod, mert az egyszerűbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!