Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha iszonyú...

Mit csináljak, ha iszonyú fáradt vagyok és kimerült mikor edzenem kellene?

Figyelt kérdés
Nem lustaság,hanem leragad a szemem kb,annyira kimerült vagyok,mikor sportolok.Mitől lehet ez?NEm erőltetem meg magam napközbe vagy ilyesmi.Milyen kajákat egyek napközben,hogy ne legyek fáradt?(ha egyáltalán ez befolyásolja) 19 éves lány vagyok
2010. nov. 20. 18:56
1 2
 11/18 bazsa83 ***** válasza:

Én ha kivagyok és bármikor eltudnék aludni akkor iszom 1 nitroxot:

[link]

Hasznos dolog!Természetsen 1 B vitamin komplex az alap!Ha pedig tutira akarsz menni és bevállalós vagy akkor ephedrin.Annak növényi forrása, az ephedra!Egy időben ha jól tudom egyes tápkiegek is tartalmazták viszont ma már csak feketén lehet beszerezni.Valamint nemrég láttam egy dokumentum fikmet az álmoság leküzdésére egész pontosan 3 napja és ott a fehérje dús étrendet ajánlották valamint a magas B vitamin tartalmú ételeket!

2010. nov. 20. 19:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem olyan erős az a hotblood mint amilyennek a reklám alapján tűnik.De először mindenképpen a koffein.Egy viszonylag gyenge de sokaknál hatásos cuccos
2010. nov. 20. 19:58
 13/18 bazsa83 ***** válasza:
Tényleg jó cucc!Nekem is van lány ismerősöm aki szed ilyesmi cuccot(nitrox) és nem testépít csak aerob edzést végez,de mivel korán kel és az edzés este van így kell neki is valami!Nálunk a terembe lehet kérni 1 adagot is amit belök edés elött és tök jó neki!
2010. nov. 20. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen.Erre a célra amire a kérdezőnek kell talán jobb is a nitrox.Nincs benne annyi pörgető mint a holbloodban.Ahogy néztem inkább értágítók vannak benne és amiosavak amik a fáradtságküszöböt kitolják.És nem pörget szénné mint a hotblood
2010. nov. 20. 20:08
 15/18 bazsa83 ***** válasza:

ajánlanám még neked ezt a nem hízni akaró külön nőknek kiakalított vitamin komplexet:

[link]

2010. nov. 20. 20:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, szedek multivitamint (daily vitamin; scitec) és nem csinál nekem nagyobb étvágyat. A Hot blood-ot is kipróbáltam, semmi durva, nyugodtan lehet inni, de én nem bírtam az íze miatt, engem a hányás kerülgetett tőle minden túlzás nélkül.

Amúgy meg ha 2 kis doboz zöldség/gyümölcs a kajád egész álló nap, akkor ne csodálkozz, hogy semmi energiád nincs. Ez eszetlenség, itt kellene változtatni.

2010. nov. 20. 23:03
 17/18 bazsa83 ***** válasza:
Ember függő mert pl én hotb.-tol rosszul vagyok(mondjuk soha nem is kávéztam)A nitrox pedig gyengébb és abbol is kevesebbet iszok mint a normál adag.Pedig semmi vérnyomás ás pulzus gondom nincs.
2010. nov. 21. 01:36
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok jó tanácsot!:)

Természetesen nem ennyi az egész napi kajám(zöldség meg gyümi),hanem reggelizem és ebédelek is,rendesen.

2010. nov. 21. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!