Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi 1500kcalal tudnék fogyn...

Napi 1500kcalal tudnék fogyni,szálkásítaní?Mennyi kellene,hogy kalóriadeficitben legyek? 58kg vagyok,159cm.Heti 3x edzek teremben,súlyzós edzést,izmokra bontva. 53kg-ot szeretném elérni nyárra. Fehérje bevitelemre figyeltem eddig is 90g naponta.

Figyelt kérdés
Kardiózni nem szoktam.
febr. 7. 09:25
 1/9 anonim ***** válasza:
1800 kcal a súlytartásid és 1550 a bmr. Bmr alatt enni tilos. Minimum annyit egyél meg. Azzal meglenne havi 2 kg minusz
febr. 7. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jobb lenne - ha kifejezetten fogyni szeretnél - ha a heti 3 súlyzós edzés helyett, csak 2 lenne és egy nap kocogás, vagy evezőpad, vagy kerékpározás, ezek váltott intenzitással (intervall). Illetve azt sem tudjuk, hogy a súlyzós edzések hogyan épülnek fel ... nagy súlyokkal kevés, vagy kis súlyokkal több ismétlés?
febr. 7. 12:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha izmos vagy, akkor ne akarj fogyni, jobb alakod van edzetten, mint soványabban, ezt így látatlanban megmondom
febr. 7. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy?

Lehet, hogy nem is kéne fogynak.

Ez a szokásos anorexiás lány kérdése?

febr. 7. 14:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagy súlyokkal edzek.

159cm vagyok.

febr. 7. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:

5

Mekkorákkal? Szerintem akkor izmos vagy, az izom nehezebb, mint a zsír, így nem gondolom, hogy lenne értelme fogyni. Pontosan mi nem tetszik abban, ahogy kinézel?

febr. 7. 15:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Guggolok 55kgal szabadsúly,bolgár guggolás 2x9 kg a kezemben 3x12őt csinálok

Váll 8-9kg oldalemelés,vállból nyomás stb

Hát egykezes fűrészészelés 18kg

Csigás evezés pl. szűken 40kg stb.

Román felhúzás 25kg

Ilyesmik átlagosan,egy éve edzek.

Izmosodtam sokat az igaz,de van kis hasizsírom.Csípőmön,belsőcombon is

Nem túl sok,de jobban látszanának az izmok is,Kis szállkásítás jó lenne 😊

febr. 7. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:

7

Esetleg mutatsz képet? Az teljesen normális, ha van valamennyi zsír rajtad, a nőknek alapból nagyobb a testzsírszázaléka, mint a pasiknak. 1500 kcal nekem eléggé kevésnek tűnik, mennyit eszel most?

febr. 7. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a napi 1500kcalt, egy ideig, hatha lesz változás, vagy iktass be kardiót is. Egyébként gratulálok, szép izmos lehetsz! 💪🏻😊
febr. 8. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!