Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez az egyetlen gyakorlat...

Ez az egyetlen gyakorlat valóban megmozgat minden ferde hasizmot és nem is kell más? Valamint nem káros ez az ízületekre?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=pLAiJFzrujo

Itt egy videó, ahol azt állítja, sőt részletezi a fószer, hogy ezzel az egyetlen gyakorlattal hipertrófiát lehet elérni a ferde hasizmoknál, és idővel brutál jó szálkás, csíkos ferde hasizmaid lesznek.

Én ezt a gyakorlatot csináltam, de az a baj, hogy amikor csinálom, hallani hogy a vállízületem ropog. Nem káros ez? Megéri ezt a gyakorlatot csinálni, vagy nem igazán?

tegnap 22:26
 1/2 anonim válasza:

Nem neztem vegig. Ez egyértelműen celzottan azt erositi igen. De a semmibol nekiallni egy ilyen terhelesnek nem szabad. Apránként. Kezdjuk ott, mennyi terhelest bir a vallad, edzettel e mar elotte is, jol bemelegitettel-e, stb.

Kezdj sima plankkel. Ugyanez a fél oldalas poz, csak a labak a foldon ugynugy egyenesen tartod magad, es csak tarts ki. Aztan kovetkezo szint h mozgatod a csipod fel le, es tartsd ki, es ezt ismeteld.

tegnap 23:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Meg kell erősíteni a vállat is hozzá, és törzsizmokat. Ne rögtön ezzel kezdd ha nem vagy edzett, láthatod hogy a videóban az ürgének milyen izmai vannak, ő nem fog tudni olyat mutatni ami kezdőknek való, lehet már el is felejtette vagy gyerekkorától edz.
ma 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!