Ez az egyetlen gyakorlat valóban megmozgat minden ferde hasizmot és nem is kell más? Valamint nem káros ez az ízületekre?
https://www.youtube.com/watch?v=pLAiJFzrujo
Itt egy videó, ahol azt állítja, sőt részletezi a fószer, hogy ezzel az egyetlen gyakorlattal hipertrófiát lehet elérni a ferde hasizmoknál, és idővel brutál jó szálkás, csíkos ferde hasizmaid lesznek.
Én ezt a gyakorlatot csináltam, de az a baj, hogy amikor csinálom, hallani hogy a vállízületem ropog. Nem káros ez? Megéri ezt a gyakorlatot csinálni, vagy nem igazán?
Nem neztem vegig. Ez egyértelműen celzottan azt erositi igen. De a semmibol nekiallni egy ilyen terhelesnek nem szabad. Apránként. Kezdjuk ott, mennyi terhelest bir a vallad, edzettel e mar elotte is, jol bemelegitettel-e, stb.
Kezdj sima plankkel. Ugyanez a fél oldalas poz, csak a labak a foldon ugynugy egyenesen tartod magad, es csak tarts ki. Aztan kovetkezo szint h mozgatod a csipod fel le, es tartsd ki, es ezt ismeteld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!