Hogyan veszitek rá magatokat sok hónapnyi kihagyás után, hogy visszamenjetek edzeni (küzdősport)?
Figyelt kérdés
Volt egy mélypont az életemben nemrég, amiből még mindig jövök kifelé. Előtte heti 5-6-szor jártam küzdősportolni, nagyon aktívan. Most hónapok óta semmit nem csináltam, a kardióm sehol, felszedtem sokat, egyszerűen szégyellem azt, ahol jelenleg vagyok, és ez visszatart attól, hogy újra elkezdjek járni.nov. 27. 21:17
1/1 anonim válasza:
Akkor lesz motivációd ha majd szereted amit csinálsz. Én betegseg utan pl alig varom h visszamenjek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!