Már a hónap eleje óta abbahagytam a sportot, mert megbetegedtem -orrfolyás, köhögés. Mikor kezdjek el megint sportolni, hogy ne essek vissza? Még mindig nem érzem annyira jól magam, honnan, miből tudom, hogy elkezdhetem újra?
Onnan hogy nem érzes hogy nem érzed jól magad.
Egyébként sétálni kezdhetsz fél órát és meglátos. Ha utána kidolsz mint egy fa akkor még korai
Én versenysportoló vagyok. Tüdő és hagnszálgyulladásos betegségem volt. Kb 2 hét mulva visszatértem az ezeshez, mert meccseim vannak hétvégente, és fontos a szerepem is.
A kohogesem nem mult el, napkozben mar jo, viszont ejjelente ha lefekudnek, kb 2-3 oraig nem tudok aludni, mert az inhalator hasznalata ellenere nem mulnak a kohogo rohamaim.
Sportolok tovabb, mert nagy kihivasok varnak a csapatomra, es ram is. De meglatszik a teljesitmenyemen. Es itt nem csak arra gondolok, hogy hamar kifaradok, bar ebbol kovetkezik, hogy ol ha futasbol, jatekszituacio kozben dobott 3 pontosaim sokkal kisebb szazalekban mennek be, mint atlagosan meccsenkent.
Viszont a doboedzeseken, ha helybol dobjuk a 3masokat, akkor annyira ra tudok koncentralni, hogy 8/10-10/10es arannyal dobom szektoronkent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!