Egy hét kihagyás miatt(sport) letud épülni a szervezet és mindent elveszteni amit hónapok alatt értem el?
Figyelt kérdés
máj. 29. 14:36
1/6 anonim válasza:
Ha abban az hétben nem voltál kómában, vagy nem amputálták valamely végtagod, vagy nem kezeltek intenzív osztályon, akkor nem. Milyen sportról van szó?
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát legyen akármi is nem fogok leépülni?
úgy érzem hogy szükségem van pihenésre, mert hónapokig sokat csináltam
máj. 29. 14:52
3/6 anonim válasza:
Ha azt érzed, hogy szükséged van egy hét offra, akkor toljad, de továbbra sem válaszoltál: milyen sportról beszélünk? És milyen szinten? Csak mert ha hobbi szinten, akkor az nem normális, hogy pár hónap alatt túltolod, és kiégeted magad annyira, hogy utána egy teljes hét kihagyást érzel csak megoldásnak. Ez versenyzői szinten érthető, hobbi szinten viszont nem jól csinálod.
4/6 anonim válasza:
Egy egész hétre teljesen én nem állnék le, ha van kedved egy laza kocogás, séta még jól is eshet.
Pár edzés alatt visszarázódnál egyébként, úgyhogy ha erre van szükséged csak nyugodtan.
5/6 anonim válasza:
Egy-két hét alatt nem veszik oda több hónapnyi eredmény. Ez tény. Viszont érdemes átgondolni, miből és mennyit csinálsz, hogy 1 hét pihenésre van szükséged, mert ha a szervezeted ezt tényleg igényli, akkor túl intenzíven edzettél eddig.
6/6 anonim válasza:
Ha vírusos, lázas, hasmenéses beteg voltál, legyengülhettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!