Szeretnék segítséget kérni. Szaunamester vagyok és szeretnék elkezdeni kondizni. Ez lehetséges? Ugye a szauna miatt a fehérje stb kitud menni a szervezetből?
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 11:47
1/7 anonim válasza:
Jézusom! Csak simán kezdj el kondizni, és ne agyalj ilyen nem létező ökörségeken.
2/7 anonim válasza:
"Szaunamester vagyok és szeretnék elkezdeni kondizni. Ez lehetséges?"
Nem, a szaunamestereknek tilos konditerembe menniük.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor most döntsem el hogy mi a helyes:D a két válasz üti egymást.
2023. júl. 7. 12:21
4/7 anonim válasza:
Hány éves vagy, 12? Vagy csak trollkodsz? Ha azt írja neked egy névtelen kommentelő, hogy tilos konditerembe menni, akkor nem mész? Cipőkötés megy? Nyugodtan gyere konditerembe, várunk szeretettel, mester!
5/7 anonim válasza:
Inkább szaunamesterkedj, az kellő kondizás is egyben. A konditermek szaunái pedig a legalja, ami csak szaunák közt lehet ebben az országban.
6/7 Suetonius válasza:
5ös: szerintem azok az uszodákban vannak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!