Tippek edzőterembe járáshoz? (Elsőre)
Sose jártam edzőterembe, de el szeretnék kezdeni már egy jó pár hónapja járni. Csak félek, hogy hülyén fogok kinézni, vagy viselkedni, mivelhogy nulla tapasztalatom nincs.
Plusz semmi jó féle tipikus edzőruhám sincs, csak basic polo-leggings.
25l
Nem kell "lemondani" a személyi edzőt, simán megmondod neki, hogy addig szeretnél járni, amíg "megtanulsz" edzeni.
Én először elmentem csoportos edzésekre, majd az egyik edzőt, aki szimpatikus volt, jó órákat tartott, megkérdeztem, hogy elvállalna-e. Mondta, hogy csak 1-2 hónapig járnék. Mondta, hogy semmi akadálya.
2 hónapig edzettünk közösen, és most is "visszajárok" kb 2 havonta egyszer, hogy megnézze, mint hogyan csinálok, kijavítja a hibáimat, ad új gyakorlatokat stb.
Azért is jó volt hozzá járni, mert "bevezetett" a terem világába, a többi edzőnek, recepciósnak, más vendégeinek bemutatott, és nem voltam így már idegen, sokkal kellemesebben éreztem magam ettől. Azóta is jó a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!