Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tippek edzőterembe járáshoz?...

Tippek edzőterembe járáshoz? (Elsőre)

Figyelt kérdés

Sose jártam edzőterembe, de el szeretnék kezdeni már egy jó pár hónapja járni. Csak félek, hogy hülyén fogok kinézni, vagy viselkedni, mivelhogy nulla tapasztalatom nincs.

Plusz semmi jó féle tipikus edzőruhám sincs, csak basic polo-leggings.

25l

ma 20:13
 1/2 kürtőskalácska ***** válasza:
Azért azt jó lenne eldönteni,hogy mire szeretnél edzeni és ahoz összeálítani egy edzéstervet.
ma 20:36
 2/2 anonim válasza:
100%
Én is paráztam, de hidd el, senki nem veled fog foglalkozni. Mindig azt mondogattam magamnak, ne gondolkozz, csak menj el és csináld! Először felugrottam a futópadra sétálni és onnan megfigyeltem a többieket, hogyan használják a gépeket. Minden nap kipróbáltam egy újat, végül már otthonosan mozogtam a teremben. Sima melegítő+pólóban mentem, a kutya se nézett.
ma 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!