Emberek akik jártok/jártatok edzeni edzőterembe, milyen tapasztalaitok voltak/vannak?
Figyelt kérdés
Igazából csak történeteket akartam hallgatni, kicsit motiválna is arra hogy gyakrabban járjak.
Például én már több mint 1 éve járok változó gyakorisággal edzőterembe, 17 éves fiú vagyok és nagyon örülök hogy elkezdtem, és habár nem változtam meg teljesen, még mindig elég kis vékonyka vagyok de azért már tiszteletet tudok kivívni azzal amit elértem. A személyiségem, karakterem is fejlesztette hogy gyakran este 10-kor elmentem edzeni, ahol egyedül voltam és mindent magamnak kellett kitalálni. Volt olyan hogy betalált engem 1-2 bunkó szteroidos kopasz, de alapvetően jók az élmények. Kb ilyen sztorikra gondolok
jún. 2. 14:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!