Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mik a tapasztalaitok a danabol...

Mik a tapasztalaitok a danabollal?

Figyelt kérdés
Soha nem szedtem még semmi ilyet, és nagyon gondolkodok rajta, hogy elkezdem. de előtte kíváncsi lennék olyanok tapasztalatára, akik már próbálták, mégegyszer mondom olyanokéra akik már szedtek ilyet. szóval az okoskodó hülyegyerekek, aki életükbe nem szedtek ilyet, azokra nem vagyok kíváncsi. azt szeretném tudni, hogy naponta hanyassával érdemes szedni hogy elkerüljem a lehetséges mellékhatásokat

2015. márc. 24. 16:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sehogy, mert nincs eredeti, mivel több éve nem gyártják, ha jól tudom.
2015. márc. 24. 17:03
 2/14 A kérdező kommentje:
ilyenről nem hallottam? és más szer amitől nőnék?
2015. márc. 24. 17:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ajánlom. Sőt komolyabb jártasság nélkül semmit sem kellene szedni.
2015. márc. 24. 17:22
 4/14 anonim ***** válasza:
Mióta edzel? Alapgyakorlatokan mennyi súllyal dolgozol? Magasság-testsúly-testzsír? Nem ajálnunk semmit, mert azt is tiltja a törvény.
2015. márc. 24. 17:26
 5/14 A kérdező kommentje:
8 évig válogatott súlyemelő voltam, annó 62 kilósan 120 kilót emeltem a fejem fölé, de ennek már 5 éve hogy vége. azóta párszor elkezdtem kondizni, de mindig abbahagytam valami miatt. most vagyok 65 kiló, 170 magas. mivel hosszú kihagyás után most kezdtem újra edzeni, így fekve a legjobbam most olyan 90 kiló körül van.
2015. márc. 24. 17:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó eredmények. Eddz inkább egy jó ideig folyamatosan, kihagyás nélkül, minthogy ilyen önpusztító szerekhez nyúlj. Tanácsokat én nem adok, büntetendő. Ezekről máshol érdeklődj, de én nem is nyúlnék ilyen dolgokhoz a helyedben. Inkább fogadd majd el, ha elérsz egy szintet és onnan csak tyúklépésben, gyakorlatilag csekély eredményekkel tudsz tovább szökdécselni.
2015. márc. 24. 17:41
 7/14 A kérdező kommentje:
én is inkább az felé hajlok, hogy nem kezdek bele,fontosabb az egészségem
2015. márc. 24. 17:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor ne tedd!
2015. márc. 24. 17:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Megint fogsz versenyezni valamilyen erősportban?
2015. márc. 24. 18:08
 10/14 anonim ***** válasza:

170/65 kilósan én a tömegnövelő étkezést ajánlom, azzal még bőven fel tudsz menni 80 kilóra(+10-20kg zsír).

A Danabolt már tíz éve is csak a nem túl tájékozott suttyó réteg szedte, komoly eredményeket azok sem értek el. Kerüld el. De azt is, aki ilyet ajánl.

Ezek a dolgok illegálisak, de amikor még nem voltak azok, akkor az olyanok, akik elkerülték a mellékhatásokat, elkerülték az eredményeket is.

2015. márc. 24. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!