Tapasztalaitok kreatin monohydráttal kapcsolatban?
Milyen tapasztalaitok van a kreatin monohydráttal kapcsolatban? Milyen formában szedted? Por vagy tabletta? Melyik előnyösebb, melyik a jobb?
Mennyi időn belül vettetek észre változást az izomzatotokon? Mennyit nőttetek tőle?
Az igaz, hogy a kreatin kúra első 2 hetében lesz a legfeltűnőbb a változás és akár +1, vagy 2 cm-t is nőhetek pl karban?
Előre is köszönöm a válaszolat!
por formátum,kúra szerűen szedés
a por formátum a jobb.
35-40napos kúra során jött fel 3kiló /persze az nem mind izom/
hogy mennyit nősz karban azt nem lehet tudni,nőhetsz centiket igen de azért remélem nem csak karra edzel.
Por formában jobb, gazdaságosabb.
Kúrát érdemes csinálni.
Nekem az első kúra alatt hozott 4-5 kilót, persze nekem sem izom volt mind, jó néhány kg lement kúra után. Az erőszintemen is dobott egy 8-10% kb.
Ez jópár éve volt, azóta sokkal kevesebbet, 1-2 kg-ot hoz maximum.
ma 16:20
látom a kreatinról kb annyi az összes ismereted hogy vizet köt meg de hogy hol köti meg meg minek hogy mit érsz el azzal hogy vizet köt meg arról sejtelmed sincs.
ilyen tudással szerintem ne akarj itt tanácsokat adni mert pont hogy inkább te szorulsz segítségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!