Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Krav Maga-val kapcsolatos...

Krav Maga-val kapcsolatos tapasztalaitok?

Figyelt kérdés
Nemrég hallottam róla, és nagyon érdekel. Szegedre szeretnék átjárni edzeni. 15 éves lány vagyok. Megmondaná valaki, hogy mennyit kell fizetni ? Tudom, hogy mindenhol más, de érdekel. Az interneten nem találtam erről információt. Ha valaki jár/járt ilyen edzésre, kérem írjon rám, szeretnék erről beszélni.Tapasztalatok érdekelnek. Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2014. dec. 30. 11:35
1 2
 1/18 aikiboxer ***** válasza:
67%
Aki jár, az mind imádja és védeni fogja, így a propaganda szöveget rájuk bízom. Én annyit tudok róla, hogy küzdeni nem lehet megtanulni ezeken az edzéseken, inkább szituációkra készít fel, ezért leginkább kiegészítő edzésnek jó ökölvívás, thai box mellé. Ha komolyan szeretnél megtanulni küzdeni / megvédeni magadat, akkor először keress egy rendes ökölvívó edzést, tanulj meg bunyózni, és utána menj krav magázni. Több magas rangú krav magást is ismerek, tőlük származik ez az infó. Az egyik egy box edzéstársam, volt versenyző, civilben TEK-es rendőr, ő imádja kravot de csak box mellett ajánlja.
2014. dec. 30. 11:54
 2/18 anonim ***** válasza:
66%

Jobb mint a zumba, efelől nincsen kétségem.

Viszont sokak szerint nagyon túlmisztifikált, ahhoz képest amit tud drága, és nagyon túlzó a marketingje. Én biztos, hogy nem ezt ajánlanám nőknek, de még férfiaknak sem. Kivéve, ha nincs más, illetve kiegészítésnek egy normális küzdősport mellé aláírom jó lehet.

De önmagában elvileg a kravmaga nem annyira jó, kicsit még nézz szét a témában, ha önvédelmet szeretnél tanulni. Egyébként mozgásnak biztos hogy jó, és ha nincs jobb edzés a közelben, akkor szintén tök jó választás marad.

2014. dec. 30. 11:54
 3/18 anonim ***** válasza:
29%
(az első válasz ami 50%-os, az megint objektív és tökéletes amúgy. Valaki szerintem hobbiból pontozza le Aikiboxert, de hát kinek mi a szórakozás)
2014. dec. 30. 12:08
 4/18 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat! A varosomban sajnos nimcsenek jo kuzdosportoktatok. Ismeroseim kiprobaltak de semmi hatasa nem volt. Ezert gondoltam, hogy atjarnek Szegedre, csak nemtudom mennyibe kerul. Emellett meg kondizom.
2014. dec. 30. 12:23
 5/18 anonim ***** válasza:
71%

Ökölvívás, ott még a kevésbé jó is ad egy JÓ alapot, ezt aláírom.

A krav edzések igen drágák, ráadásul heti 2-3 edzésnél tudtommal nem szokott több lenni.

2014. dec. 30. 12:25
 6/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor még én jártam (kb. 3 éve) 9000 Huf/hó volt (heti 2 edzés) és 1500 Huf-ért adtak egy próbaedzést. Majdnem egy évig jártam (boxedzések mellett) KM-re. Azt ajánlom, hogy - divatstílus lévén - nagyon nézd meg az edzőt, mivel kamuboxal és hamis illúziókkal nagyon gyorsan oda lehet kozmálni egy full contact küzdelemben. Több termet is kipróbáltam, közülük egy Matyi nevű fazont tudok ajánlani (Bp. Rózsa úton edzettünk). Szegeden sajnos nem ismerek senkit.

Majd egy évtizedes thai box és box háttérrel érkeztem; a puszta kezes technikák így nem igazán nyűgöztek le. Nem mondom, hogy használhatatlan, de nem boxolók ellen fejlesztették az fix. A többi az tetszett.

2014. dec. 30. 12:42
 7/18 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszod. Hat szerintem 9000 ft nagyon draga :/

Esetleg valaki tudja, hogy szegeden mennyi?

2014. dec. 30. 12:51
 8/18 anonim ***** válasza:
53%

Keresőt használtad már?

Lejárt bónusz: 4500 ft ez 50% kedvezmény.

[link]

Szegedi KM facebook oldal?

Na a hanukás-karácsonyfás sz.arral beették magukat a szívembe mint valami orsóféreg, rögtön szimpatikusak lettek <3

2014. dec. 30. 13:02
 9/18 A kérdező kommentje:
En ugytudom ez 2011- es, ha jol lattam
2014. dec. 30. 13:09
 10/18 anonim ***** válasza:

Olcsóbb nem lett azóta sem, ha tippelnem kéne. Egyébként a fb. elsődleges értelme: meg tudod kérdezni a szegedi KM csoport-ot. Nagyon jó a gyakorikérdések, de ebben az esetben nem verheti a szegedi KM edzőt vagy egy oda járó tagot.

Egyébként van egy ilyen is Szegeden

[link]

Illetve engem asszem pont Szegedre hívott egy ilyen MMÁ-kos srác, tehát ilyesmi edzés is van ott. Megnézni nem árthat.. Nem rossz dolgok ezek. Az ökölvívás lányoknak különösen nem rossz.

2014. dec. 30. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!