Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tapasszal kapcsolatos tapasztalaitok?
Figyelt kérdés
Érdekelnek a jó és rossz tapasztalatok is.2009. okt. 21. 13:39
1/14 anonim válasza:
Ha szeded, csak 1-2% az esélye a teherbeesésnek.
2/14 anonim válasza:
Nem lett tőle babánk egy jódarabig, de aztán befejezte a párom, és lett.
3/14 anonim válasza:
Na akkor most leülök, egyes, szövegértelmezés nulla. Meghaltam.
4/14 anonim válasza:
Gyógyszerész vagyok, de én még életemben nem hallottam ilyenről, hacsak nem az olyanra gondolsz, amit nem kifejezetten erre fejlesztettek ki, de ilyen hatása is van? Melyikről van szó?
5/14 anonim válasza:
Érdekes, hogy egy gyógyszerész erről nem hallott.
[link] Annyira vagy gyógyszerész, mint én helikopter.
6/14 anonim válasza:
Igen valóban gyógyszerész vagyok, de nálunk tudtommal nem nagyon megy a dolog inkább IUD, tabletta, stb. Nem tudom melyik van forgalomban, de utánanézek, ha fontos?
7/14 anonim válasza:
Nem azt írtad az előbb, hogy még életedben nem hallottál róla?
8/14 anonim válasza:
Én sem vagyok meleg pap. Nyíljatok meg, eljött az idő! Egy hazug gyógyszerészünk, meg egy helikopterünk már van! Nyíljatok meg!
59F
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
jaj milyenek vagytok. azért mert a gyógyszerész nem hallott róla...attólmég lehet gyógyszerész, ugyanis ez a tapasz még baromira nem elterjedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!