Milyen tapasztalaitok vannak erről a kerékpárról?
Figyelt kérdés
Ezt néztem egy kerékpár üzletben ott 79000ft-ért volt itt jóval drágább de a felszereltség ugyanaz. Évente 1000-1500km tennék meg vele kb. sportoláshoz használnám.
Szerintetek megéri az árát?
2013. jan. 24. 14:40
1/11 anonim válasza:
gepidával nincs jó tapasztalatom, milyen terepviszonyok mellett szeretnél 1000-1500 km megtenni?
2/11 anonim válasza:
Ár-érték arányban még 80e Ft-ért is drága, ugyanennyiért sokkal jobb felszereltségű Merida/Kellys/Skarpea/Kross stb. bringák vannak.
3/11 anonim válasza:
97 tényleg túlzás, de 80-ért hol láttál ennél sokkal jobbat?
4/11 anonim válasza:
apro.bikemag.hu -n... pl százszámra
5/11 anonim válasza:
OK, azt nem tetted hozzá, hogy használtan. Ez viszont itt új és garis. Tudom, hogy a bikmakkon ki lehet fogni újszerűt, de az akkor se új, mindig van rizikó.
6/11 A kérdező kommentje:
itt nálunk a városban 79000ft árulják vadi újan!
köszi a válaszokat
2013. jan. 24. 20:21
7/11 anonim válasza:
Nézz fel pl. ebike.hu-ra. Pont ugyanennyiért jobb hajtómű, kerekek, váltó jár más bringákhoz. Újak.
8/11 anonim válasza:
akár garis, akár nem, a gepida egy nevetséges fostalicska...
10/11 anonim válasza:
de ha ragaszkodsz ehhez az árkategóriához és az új garanciális biciklihez, akkor én a helyedben most nem vennék semmit, hanem kivárnám míg piacra dobják a nopeus-t tavasszal ami egy egész értelmes magyar márkának indul eddig, és elméletileg magyar pénztárcához is készül...
én ezt már ki is szemeltem magamnak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!