Mi erről a kerékpárról a véleményetek?
Nemrég láttam az euronicsban egy neuzer nelson kerékpárt (39900 ft) meg szeretném venni, de nem tudom minőségileg milyen - érdemes -e megvenni.
"Másodlagos" kerékpárnak használnám ha már eljön az hidegebb csapadékosabb idő kizárólag aszfalton napi 30-40 kilométerig. Van egy peugeot országúti verseny kerékpárom amit nagyon "féltek" azt csak nyáron használom száraz időben. A peugeottal heti 3-4-alkalommal megyek átlagban 40-50 kilométert. Véleményetek szerint érdemes megvenni?
Másodlagos kerékpárnak tökéletes lesz, és ráadásul merev villás, ezáltal a hideg időben nem lesz problémád azzal, hogy a teleszkóp alig akar megmoccanni. Valamint a teleszkópnak nem tesz jót az, ha szétázik, míg a merev villának mindegy. :D
Amúgy muszáj áruházban vásárolnod? Hasonló áron kapható a Neuzer Nelson kerékpárüzletekben is, ott legalább normálisan beállítják neked, míg áruházakban ez nem mindig garantált.
Én nem igazán értem mitől félted a biciklid ha az időről van szó. Egy országútiban amúgy sincs teleszkóp. A teleszkóp érzékeny a sóra, de mivel országútiról beszélünk... Olyat még nem hallottam hogy valakinek a só szétmarta a fékpofáit vagy a külsőjét.
Az eső meg semmit se számít, ha a festés nem sérült rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!