Pasik ti minden nőt megnézek az edzőteremben?
Figyelt kérdés
jún. 4. 11:48
3/11 anonim válasza:
Leszarom az összeset, nem azért megyek oda, hanem magammal foglalkozni.
5/11 anonim válasza:
Nyilván észreveszi az ember, ha valami szépet lát! Miért van olyan férfi/nő, aki direkt elfordítja a fejét a másik irányba, akár az edzőteremben vagy egy közértben vagy akárhol? Ott már, akkor gondok vannak a toronyban!
7/11 anonim válasza:
Leszarom az összeset, edzeni megyek nem nézelődni
8/11 anonim válasza:
:DDDD
Jó kérdés. Nyilván a szépet megnézem. Nyilván járnak olyanok is, akikre tetszöleges helyen lehet pinát hajtani. Öket nem annyira.
Akik meg "leszarják", nyilván az´rt teszik, mert a koxtól már nem áll fel, impotensként nekem is zsenánt lenne megnézni.
9/11 anonim válasza:
Naturál sportoló vagyok, élek nemi életet de nem a teremben... A terem edzésre van én nem párzásra
10/11 anonim válasza:
Ha látok a konditeremben (vagy akárhol) egy szép arcú, jó testű nőt, őt megnézem. Nem bámulom, de észreveszem, hisz ez természetes. A nők is megnézik a szép arcú, jó testű férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!