Edzőterembe milyen cipőt érdemes venni ami futáshoz is jó?
Csak edzőteremben edzek, kint nem szoktam futni. Emiatt gondolkodom azon, vajon egy olcsóbb futócipő is hozza-e azt a teljesítményt, hiszen csak a futópadot kell elviselnie és nem a kinti körülményeket. Erről tapasztalat?
Drága futócipőre nem költenék, ha nem muszáj. Viszont korábban a sima tornacipő se vált be hosszútávon a talpamnak.
Lapostalpú cipő nyilván nem való futáshoz.
Ha nem ez a fősportod, szimplán csak a konditermi edzés mellett szeretnél néha kocogni egy kicsit a padon, arra valószínűleg a belépő kategóriás futócipők is meg fognak felelni. 20 ezer forint körül már lehet kapni Adidast, Nike-t, New Balance-t.
Gugli -> edzocipo
Ezek kozul kb mind jo lesz. Ha a tornacipo alatt olyasmit ertrsz mint a converse az nyilvan nem jo mert nem tartja a labat nem eleg stabil. Azert kell hogy mindenhol kicsit vastagabb legyen, legyen benne anyag.
Onnantol peidg a lenyeg h tqrtsa a lahat es szamodra kenyelmes legyen. En 2019ben vettem 24 ezerert a skechersben. Azota csak azt hasznalom edzoteremben. Tartos is, jo is
Tornacipő alatt a klasszikus gimnáziumi tornacipőt értettem:
Nyilván ez nem ad túl erős tartást.
Ha esetleg gyors gyaloglást (power walking) csinálok, arra is érdemesebb a futócipőt, nem? És biciklivel mi a helyzet?
Szvsz futócipő nem jó súlyzós edzésre. Túl puha a talpa, ami futáskor ütéselnyelésnek jó, nehéz súlyoknál viszont nem annyira stabil.
Én egy ilyet használok:
Futáshoz nyilván nem jó, de ahhoz le lehet cserélni futócipőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!