Edzőterembe járós emberek! Nektek hány edzős szettetek van (ruha)? Milyen gyakran mentek másikba és milyen gyakran mossátok?
Figyelt kérdés
aug. 12. 10:03
1/6 anonim válasza:
Huh nekem ha 20 szettem nincs akkor egy sem😅 imádom az edzős ruhákat. Ilyenkor nyáron minden használat utàn mosok mindent. Télen, és ha nem izzadok meg annyira mert egy lazább nap van akkor előfordul hogy a nadrágot nem mosom ki minden használat után, de a sportmelltartót és a topot mindig
2/6 anonim válasza:
Edzésre szánt cipőm 2 van, azokat váltogatom alkalmanként. Nadrágból 3 van, trikóból pedig 4-5. Egy ruhadarabot akkor dobok mosásba, ha piszkos vagy büdi annyira, hogy nem vállalható.
4/6 anonim válasza:
6 gatya, 3 rovid, 5 sportmelltarto, 2 triko, 3 polo, 3 torolkozo. Mind kb mas meret mert ingadozik a sulyom
Heti 1x edzek.már csak szoval van hogy meg is szárad ugyanaz a szett.
Minden edzés után mosom
5/6 anonim válasza:
1 cipő, 1 gatya, 4 póló. (Na jó, egy gatyát még valszeg venni fogok, de csak mert már tényleg kicsit uncsi az az egy.) Edzeni járok, nem divatbemutatóra.
F
6/6 anonim válasza:
Minden edzésen másban vagyok, hiszen rendesen leizzadok. Sok szettem van (sajnos nagyon szeretem az edzős ruhákat IS). Heti 2x mosok (hétköznapi ruhákkal együtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!