Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezzel most mit kezdjek? 16 l?

Ezzel most mit kezdjek? 16 l?

Figyelt kérdés
16 éves támcos vagxok lassan 1-2 éve táncolok. A balettot viszont most kezdtem egy hete. Egy felnőtt órára elmentem és áttettek a 13-14 evesek közé. Nem vagyok hajlékony nem tudom kifordítani a lábamat mert későn kezdtem a táncot és erről nem tehetek, de dolgozom rajta. En tudom hogy egy 13-4 éves gyerek az egész életében táncolt, és szinte profi. Én nem tudom hogy gondolta a tanárnő ezt, deondta hogy szerinte jobban érezném magam a gyerekek közt. Mitbtegyek?

szept. 27. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Az unokahúgomat kitették a táncos szakközépiskolából, mert nem tudott elég lazán elég nagy terpeszt csinálni.

Ezek szerint a profi tánc nem Neked való.

szept. 27. 16:49
 2/5 Metionin ***** válasza:
92%
Kérdezd meg a tanárnőt, meg is kérheted, hogy rakjon a felnőttekhez inkább. Ha a nálad fiatalabbak sokkal magasabb szinten vannak, akkor hülyeség lenne közéjük tenni, hiába korban ők vannak közelebb.
szept. 27. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"deondta hogy szerinte jobban érezném magam a gyerekek közt."

Mond meg neki, hogy nem érzed magad jobban, sőt, zavar, hogy profibbak nálad, ezért szeretnél vissza menni a felnőtt csoportba.

szept. 27. 17:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem volt olyan vészes az óra tanarnő is azt mondta hogy szerinte jó lesz itt nekem.
szept. 28. 11:20
 5/5 A kérdező kommentje:
1-es ki mondta hogy mindenképp balettból akarok profi lenni? Latinos vagyok mindig is az voltam. Az is tánc és abbol is lehetek profi
szept. 29. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!