Fogyas utan lottyedt lett a fenekem es a combom. mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
12kg-ot fogytam, nem epp egeszseges modon. 172cm vagyok, 55kg (67 voltam). mindenki dicseri az alakom, nagyon jol esik tenyleg, csak ruhaba nem latjak azt amit en ruha nelkul. mit sportoljak hogy feszes labam es fenekem legyen, anelkul hogy tovabb fogynek? plusz valami etkezesbeli tanacsot is kernek, hogy kaloriatobbletbe legyek, vagy szalkasitsak vagy mennyit kene ennem ahoz hogy nagyjabol maradjon a sulyom de izom toltse ki annak legnagyobb reszet.2024. jún. 16. 17:41
1/2 anonim válasza:
Progresszív súlyzós edzés, moderált kalóriatöbblet (maximum 200-300 kcal plusz).
2/2 anonim válasza:
A guggoló jellegű gyakorlatok jól formálják a feneket és a combot. A konditeremben számos egyéb lehetőséged is van, mert vannak mindenféle gépek is. Ha nem vagy jártas a témában a legjobb, ha felfogadsz egy edzőt 2-3 alkalomra, hogy elindítson a célod felé. De utána képzed magad, hogy ne kelljen később edzőre támaszkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!