Miert otthon ulsz a monitor elott, vagy akar bandazol a haverjaiddal ahelyett, hogy megmozgatnad a lottyedt segged es kimennel korizni a kozeledben levo palyara?
Ja, jogos a kérdés, mert a seggem löttyedt!
De nincs a közelben pálya, ez mentség.
Hat te miért irogatsz ki kérdéseket gyk-ra ahelyett h kivonszolnád a segged? :)
nincs a közelben kori pálya,meg elég sz ar a korim is,másik kéne már de franc se fog venni.
/Miert otthon ulsz a monitor elott/
mert délutános vagyok a héten, de egyébként igazad van lehet feküdni kéne.
Reggel tettem fel a kerdest, mielott kiindultam volna a jegpalyara (en is delutanos vagyok, ezert kihasznalom a delelottot es eszem agaban sem lenne hevereszni). Mivel 100 kilo felett vagyok es ugyancsak tetovalt mint sokan masok > ezen okoknal fogva egyaltalan nem logok ki a sorbol, csak talan egy kicsit tobb ver todult a pucamba, mint masoknak.
Erre a beszoltal-megusselek dologra pedig csak annyit reagalnek: 46 eve nem tudott meg megutni senki ... lehet vegre kiprobalnam milyen az:) A jegen megtalalnak a vallalkozo szellemuek :)))
Miért a kérdés stílusa magas intelligenciára enged következtetni?
Egyébként a kérdésedre a válasz, azért ülök a monitor előtt, mert végre van egy szabad délutánom, amikor semmi extrát nem kell csinálnom..
Korizni meg azért nem megyek, mert ma nincs edzésem (műkorcsolyázom) majd holnap megyek :) Bár szárazon gyakoroltam ma is. Ja és a seggem köszöni szépen jól van semmi köze a "lottyedtséghez"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!