A sílécet otthon is betudom állítani?
Az első és a hátsó kötésen kívül, ami az orrát illetve a sarkát fogja a cipőnek, csak egy dolgot tudsz állítani, az pedig hogy beleférjen a cipő, de gondolom az be van állítva. Én is egy netes táblázat alapján állítottam be(gondolom egyről beszélünk, mert mást nem találtam), nekem 5-ös mindenhol. Februárban kitűnőre vizsgázott a sítáborban, fékezésnél, kanyarodásnál tartott rendesen, egy-két esésnél viszont szépen leoldott, és nem lett semmi bajom.
Ami viszont fontos! Szezonon kívül engedd az összes kötést 0-ra, hogy a rugók, amik feszítik, ne nyúljanak feleslegesen, így sokkal tovább kitartanak és az erejükből sem vesztenek. Nekem itt van az ágyam előtt mindkét lécem, a kötés részénél becsomagolom zsírpapírba, hogy ne porosodjon. Nincs szívem elrakni őket, annyira imádom a síelést. :D Ha csak rájuk pillantok, jobb kedvem lesz. Nomeg ezt az időjárást elnézve lehet, hétvégén havazni fog (csakvicc). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!