Csakénvagyokaznyugi kérdése:
Lépcsőházba milyen futópadot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Olyan futópadot keresek ami nem recseg-ropog alattam. Nézegettem már párat, a véleményekben volt ahol említették némelyiknél, hogy hangos, recseg.
A 3. emeleten lakom, nem szívesen zavarnám az alattam lakókat, szóval olyat szeretnék ami megfizethető áron van, halk és tényleg strapabíró is. Előny, ha összecsukható, nem tudom mindegyik ilyen-e.
70 kiló vagyok, nem tudom mennyit használnám naponta, de fokozatosan egyre többet, fogyás a cél.
Utcán futni nem szeretnék (tudom, jobb lenne szabad levegőn), mert mire eljutok egy jó futópályára az még bő fél óra oda, fél óra vissza, messze van.
szept. 16. 00:24
1/3 anonim válasza:
Olyat vegyél, amelyikre kényelmesen tudsz teregetni, mert 90% az esélye, hogy ezzel a motivációval porfogó lesz. A többségnél ugyanis ez történik vele, a kisebbség meg fut utcán is, csak bejön neki a futópad is mérésekre, rossz időjárásra.
2/3 A kérdező kommentje:
:DD a +1 óra kerülő nem férne bele az időmbe, de oksi
szept. 16. 20:31
3/3 anonim válasza:
Aki rendszeresen fut, azok többsége háztól-házig fut, utcán, parkban, lakóhelytől függően ami van a környéken, akár elfut a futópályáigés ott köröz, esetleg erdőig, mezőgazdasági utakig. Akkor vegyel futópadot, ha ez már rendszeressé válik, különben egy pár hónapos kezdeti lelkesedés után porfogóvá fog válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!