Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha edzés utáni másnap nagymamá...

Istvan pro kérdése:

Ha edzés utáni másnap nagymamának segít felvinni valami nehéz táskát a lépcsőházba vagy csak szomszéd áthiv, hogy segitsek neki odébb teni egy nehéz ágyat, azzal lehet megerőltetem az izmom és igy nem pihentetem a kezem nem ér majd semmit az edzésem?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele h edzés után az izmot 2-3 napig pihentetni kell bár tudom hogy ez nem intenziv edzés csak egy pár perces cipekedés de edzés utáni egy nehéz ágyat megemelni attól is beduran az izmod és igy nem regenerálódik ? Vagy akkár tönkre teszi az egész előte napi edzésedet ?Előre is kösszi a válaszokat !!!

2019. júl. 30. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Igen! Ha segítesz egy idős embernek felvinni a táskáját, hogy szerencsétlennek ne fájduljon meg a válla háta azzal teljesen tönkreteszed az előző napi edzésedet.

Vigyázz, az öregek mind erre utaznak! Egyébként eleve sose segíts ki időseket, dögöljenek meg ha már ilyen öregek, végülis nem azért gyúrsz, hogy közben ember maradjál.

2019. júl. 30. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Igen, ez baj.

A testépítés egyik legfontosabb eleme a regeneráció. (Másik a szuri.)

Edzést után pihenőnapon aludni 8-12 óra, lustálkodni, feküdni kell.

Ilyenkor van ideje az embernek elolvasni a legfrissebb testépítő szakirodalmat, kutatási eredményeket.

Ha rendesen edzel akkor amúgy is képtelenség felkelni az ágyból, én olyankor max rizst főzni meg csirkemellet sütni kelek fel, de már azt is az ágyban eszem meg...

2019. júl. 30. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
En wc-re se szoktam menni masnap...edzes utan meg foleg nem...nehogy eroklodnom kelljen😀
2019. aug. 2. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Van aki fizikai munka mellett edzz, meg otthon is van mit csinálni.

ennyi erővel a következő edzésig csak feküdj.................

2019. aug. 4. 16:20
 5/5 anonim válasza:
hibernálni kell a fagyasztóban vagy hűtőben is megfelel
2019. aug. 13. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!