Egy srác a kondiöltözőben borotválta a farkat és a testét? Ez ok?
Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy megbotránkoztató, de abszolút meglepett. Nálunk mindent látni lehet, mert a zuhanyzók előtt végig egy hatalmas tükör van padlótól plafonig. Elfogadott ott borotválkozni? Ezt otthon is megtehetné. Egyébként tök normális tagról van szó attól függetlenül, hogy szerintem nem kell boroválni ilyen gyakran.aug. 16. 10:19
11/18 anonim válasza:
"szerintem nem kell boroválni ilyen gyakran."
Mikortól számít gyakorinak a kérdés?
12/18 anonim válasza:
Ez a hormonzavaros kis transzikat zavarja mert félnek hogy nem bírják ki hogy ráugorjanak. De férfiak között ez tök normális. Nekem is volt hogy randim volt kondi után és ott volt időm rá.
13/18 A kérdező kommentje:
Egy strandra sem azért megyünk, hogy lemossuk magunkról a koszt. Egy kondizuhanyzó sem a borotválkozás helyszíne szerintem. Én otthon borotválom le a tököm nem mások szeme láttára nyílvános helyen. De szerintem ti sem örülnétek, ha egy idegen a saját zuhanyzótokban borotválkozna. Ennyire rosszul gondolom és ez simán elfogadott és rendben van?
aug. 16. 20:28
14/18 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy a tusoló, az tusoló, akár otthon, akár a konditeremben, ergó az ember miért ne használhatná a konditermi tusolót olyan tevékenységekre, mint az otthoni tusolót. Ha a kondizuhanyzóban mások szeme láttára elővehetem a tököm, mi több, hátrahúzhatom a farkamon az előbőrt és jó alaposan letisztogathatom mindenhol (gondolom, ezekben egyetértés van, különben tényleg teljesen értelmét veszítené a tusoló), akkor nem látom be, mitől olyan nagy extra, ha egyúttal a szőrt is leszedem róla, mert épp úgy jön ki. Természetesen szőrmaradványokat nem hagyva magam után.
16/18 anonim válasza:
Az ilyenekért sem megyek konditerembe. Hatalmas tükrök a zuhanyzóban, mi a f.sznak? (szó szerint, gondolom)
17/18 anonim válasza:
Nekem az fura, hogy egyáltalán észrevetted, hiszen miért nézeget egy fiú egy másikat a zuhanyzóban?
18/18 anonim válasza:
Én sokszor a fejemet is ott borotválom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!