Ez is azt bizonyítja, hogy "felesleges" tömegelni, vagy a srác csak elrontott valamit?
Ne értsétek félre, tudom, hogy ahhoz, hogy a lehető legtöbb izmot felpakoljuk, akkor az időnk nagy részében a kalóriatöbblet elengedhetetlen. (bár van pár tanulmány, ami alapján a szintentartó bevitel is tökéletesen elég izomépítésre és a többlet csak azért szükséges, hogy biztosan ne legyünk deficitben)
Szembe jött velem ez a kép instagrammon:
A leírást el nem olvasva azt láttam, hogy a felső kép sokkal szárazabb, jobb forma. Aztán a leírást elolvasva derült ki, hogy az a tavalyi formája volt.
Kicsit utánanéztem a dolgoknak, és a srác 1 évig tömegelt, ahol eléggé "elhízott", majd jött a diéta, ahol lepucolta a több, mint 15kg-ot, ami felment rá.
Lehet én nem értek hozzá (sőt, tuti), de csak szerintem nincs izomtömeget tekintve semmi különbség a tavalyi és idei formája között? Nekem a felsőbb kép még jobbnak is tűnik szárazságot tekintve.
Csak szimplán érdekel, hogy én látok rosszul, vagy valóban észrevehetetlen a különbség a két forma között annak ellenére, hogy 1 évig tömegelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!