Ha elrontottam a zabálással, és nagy, zsíros lett a hasam tömegeléskor, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Már kezdtem izmosodni, de sajnos zsírosodni is, leginkább az látszik. Sajnos a rengeteg evés nagyon meglátszik, és így nem merem folytatni a tömegelést. Most vissza kell mennem a nullára, kalóriadeficittel, hogy újra izmot tudjak építeni?2019. jan. 5. 18:04
1/3 Lazy Lover válasza:
alacsony szénhidrát magas fehérje diétával le mehet a zsír
2/3 anonim válasza:
En is. Csokkentettem a szenhidratot, feherje ugyanaz a mennyiseg, + komolyabban veszem a kardiot.
3/3 anonim válasza:
Csökkentsd a napi szénhidrátbevitelt 50 grammal.
Emellett pedig nyomj aerob edzést (lehetőleg pl gyaloglás) a pihenő napokon, amikor nem vagy a teremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!